Våre arrangementslokaler omfatter alt fra en matkjeller (med japansk kjøkken, italienske spesialiteter, og litt mer røffere pubmat), til et stort kaféområde i første etasje velegnet for frokostmøter, og en stor handleetasje som kan lukkes for «wining & shopping». Vi tilbyr også muligheter i en av Oslos mest spennende butikkonsepter, YME Universe, deriblant en bokkafé i øverste etasje.  Med Blom som et lite krydder kan vi tilby noe av det mer unike og særegne rundt Spikersuppa, velegnet for mange ulike typer arrangementer. Her kan du lese litt om noen av mulighetene.

l4710207

Kunstnerrestauranten Blom har en historie helt tilbake til 1880-tallet, da Bloms Bodega åpnet i Karl Johans gate 45. Senere flyttet Bloms Restaurant inn i Paleets bakgårder, for så å bli Kunstnerrestauranten Blom fra 1930. I 2003 stengte Blom dørene, og benyttes nå til lukkede arrangementer.

Matkjelleren

I Paleets underetasje danner Sabaki, Pizza Crudo og Public Matpub en felles matkjeller. Alle tre har utmerket seg innen hvert sitt segment, og mottatt svært gode anmeldelser. Matkjelleren egner seg både til mindre grupper, eller til lukkede selskaper opp mot 250 gjester. Ta en kikk på selskapsmenyen og ta gjerne kontakt direkte på 23 89 86 86 eller send en epost for å legge inn en forespørsel.

sabaki-fra-ig

På Sabaki lages retter innen sushi, sashimi, robatayaki og teppanyaki. Slik som denne lettgrillede tunfisken.

crudo-fra-ig

Pizza Crudo tilbyr både hjemmelaget pasta, skinker, oster, eller autentisk italiensk pizza stekt i vedfyrt steinovn.

public-fra-ig

På Public Matpub er maten røffere, der det serveres både spare ribs, fish'n'chips, og et godt utvalg av sliders (små burgere).

frokostmote-aller-media

Med sin beliggenhet rett inn fra Spikersuppa, mellom Stortinget og Nationalteateret, er Paleet velegnet til frokostmøter. Som her, fra et frokostmøte om mote, mennesker og medier.

Frokostmøter

Rett inn fra Karl Johans gate finner du United Bakeries, som åpner 07:30 alle hverdager. De disponerer også et stort serveringsområde i Paleets fellesareale, som er velegnet til frokostmøter før butikkene åpner 10:00. Ta en kikk på menyen deres for frokostmøter, og dersom du trenger teknisk utstyr (lerret, projektor, lyd) bistår vi gjerne med å koordinere det. I fellesarealene inne på Paleet er det sitteplasser til 100 personer. Ønsker du å gjøre en reservasjon eller vite mer om mulighetene, send gjerne en epost til United Bakeries.

38_united-bakeries-ciabatta

41_united-bakeries-closeup

43_united-bakeries-ko

Shopping & Wining

Som et alternativ til frokostmøter i første etasje kan det også være mulig å bruke kafeen og området oppe i andre etasje. Her har vi arrangert både debattmøter og lukkede fester, i tilknytning til cafeen The Room. Hele etasjen kan leies for lukkede arrangementer, som for eksempel lukkede shoppingkvelder. Kontakt oss, så kan vi diskutere ønsker og muligheter.

Paleet - Einar Aslaksen 5

The Room, cafeen i andre etasje, omgitt av noen av Oslos ledende motebutikker. The Room har alle rettigheter, og kan også servere mat fra Matkjelleren.

YME Universe

Ved Paleets åpning høsten 2014 åpnet også en av Nord-Europas mest spektakulære konseptbutikker, tegnet av Snøhetta. Fordelt over tre etasjer, i lokalet som er det eldste originale bygningen i Karl Johan kvartalet (ferdig i 1844), finnes et kuratert univers av mote, interiør, design og kunst. Her kan det arrangeres fester, pressevisninger, debatter, og flere ulike arrangementer, enten det er i andre etasje eller i bokkafeen. Ta kontakt direkte med YME på epost for å få tilbakemelding på muligheter.

yme_universe_oslo_02_03

Fra YMEs andre etasje går en trapp opp til tredje. Platået har ved flere anledninger vært benyttet som scene for pressekonferanser, debatter, m.m. Rommet er egnet for 100-150 personer.

yme-bookstore

I tredje etasje finnes en liten bokkafé, med utsikt inn mot bakgården og en takterrasse. Her er det mulig å ha lukkede arrangementer, lanseringer, osv. Rommet er egnet for opp mot 100 personer.

Vi liker utfordringer

Dette er en liten smakebit på de mulighetene vi har, knyttet til det vi håper er et positivt bidrag til Oslo sentrum. I tillegg til serveringsstedene nevnt over har vi også Egon, med sin restaurant i lokalene som en gang var bolig for Thorvald Meyer. I inngangpartiet finner du også Taqueria, som både er bar og restaurant, velegnet som møteplass før eller etter arrangementene. Hvis du har noen tanker eller ideer du ønsker å dele eller forhøre deg med oss om, send oss noen linjer om dette på epost.

Du kan også kontakte oss direkte. Kontaktinformasjonen til oss finner du her.

Vi håper å høre fra deg!