BOKFEST

Bokfest i Spikersuppa

- Vi forventer minst like mange i år. Dette er en festival som er viktig for og verdsatt av Oslos befolkning, og også mange tilreisende, forteller butikkleder Borghild Nelson midt oppe i forberedelsene til festivalen. Tanum og Paleet ligger midt i smørøyet. I teltet på Karl Johans gate byr Tanum på svært gode tilbud og signeringer av blant annet forfattere som Lars Mytting, Knut Nærum, Vigdis Hjort og Jonas Gahr Støre. Teltene bugner av fantastisk gode tilbud innen forskjellige sjangere som barnebøker, kokebøker, hobby - og strikkebøker, skjønnlitteratur og kulturhistoriske bøker. Har du noen favoritter i programmet? - På Hovedscenen i Spikersuppa skjer det også mye gøy. Jeg skal få med meg så mange programmer som mulig, men skal definitivt se Humor er gøy med Knut Nærum og Innsirkling med Tiller. Dessuten skal jeg få med meg Matprat i Suppa. Dit kommer superkokkene Bent Stiansen, Ole Martin Alfsen. De intervjues av Anne-Kat Hærland, som i tillegg til å være en av Norges morsomste damer, også er en dyktig kokebokforfatter. Det vil nok bli festivalens høydepunkt for meg!