SAMSUNG CSC

Finn julestemningen i Spikersuppa

Glade barn, tusen tente lys og et forrykende juleshow er noen av stikkordene som vil prege juleåpningen av Spikersuppa lørdag 29. november.

???????????
SAMSUNG CSC

Endelig er den koselige førjulstiden her, og med den følger glede, forventninger, hygge og tradisjoner. Nettopp derfor samler vi alle disse herlige juleingrediensene i en forrykende juleåpning av Spikersuppa midt i Oslo sentrum. Alt du trenger å gjøre er å ta med familie og venner, senke skuldrene og la den magiske julestemningen spre seg i kroppen.

I år som i fjor vil ordfører Fabian Stang tenne julelysene i Studenterlunden, før han åpner Skøyteisen i Spikersuppa for sesongen. Barn og unge fra Oslo Skøiteklub vil underholde med et forrykende show, Spikersuppa Lydgalleri har et lite lydshow, og det vil bli servert «Spikersuppe» fra Grand Hotel og Hotell Continental som du kan varme deg på. Rundt det hele holder Julemarkedet åpent, og vi garanterer god stemning i sentrum. Konferansier under åpningsshowet er vår egen Øystein Aurlien, leder av Strøksforeningen Studenterlunden og senterleder på Paleet.

Rett etter juleshowet åpnes det for utleie av skøyter fra paviljongen ved siden av skøytebanen. Her vil du kunne leie skøyter hver dag frem til 8. mars fra kl. 11.00 til 21.00 for 100 kroner. Det er gratis å gå på skøyter på isen, og har du egne skøyter kan du selvfølgelig bruke disse. Vi oppfordrer både store og små til å ta en runde på isen.

Åpningsshowet i Spikersuppa er et samarbeid mellom Oslo Kommune og Strøksforeningen Studenterlunden, og inngår som ett av flere arrangementer under «Julegateåpningen i Oslo» som skjer samme dag.

I fjor ble det skapt en fantastisk julestemning i og rundt Spikersuppa, og vi satser på det samme i år. Så gå ikke glipp av denne unike muligheten til å kjenne på julestemningen før den koselige førjulstiden starter for fullt. Juleåpningen av Spikersuppa vil pågå mellom klokken 17.00 -17.45.

Vi har bestilt et par minusgrader og lett snøvær. Velkommen!

 

Bildene er fra åpningsshowet i fjor og er tatt av Kirsti Biseth.