Nicolas Vahe hos Cornelias Hus

Små og flotte gaver fra Cornelias Hus

Invitert bort til helgen? Hos Cornelias Hus finner du smågavene som garantert faller i smak. Det er alltid hyggelig å overraske vertskapet du er invitert til med en liten gave, men det er ikke alltid like lett å finne ut hva du ønsker å gi, hvis du vil finne på noe annet enn den klassiske blomsterbuketten til henne og vinflasken til han.  

Deilig Lemon Curd fra Nicolas Vahe
Nicolas Vahe Curd Cornelias Hus
True Grace
True Grace candles

Kom inn til Cornelias Hus, og ideene vil komme til deg bokstavelig talt som perler på en snor. Livsstilsbutikken er bygd opp som en leilighet med blant annet kjøkken, soverom og bad, så ta runden og la inspirasjonen komme.

Vi starter på kjøkkenet:

Overrask vertskapet med et par fantastiske gourmetprodukter fra den franske kokken Nicolas Vahé. Utvalgte olivenoljeer, balsamico, sennep, kaffesirup, vinaigrette, honning, risotto, pasta, te, syltetøy, krydder og pesto.

Produktene ser ikke bare lekre ut – de smaker fantastisk også!

Les mer om den franske kokken her.

 

Vi tar turen opp på soverommet:

Duftlys fra Voluspa eller duftpinner fra samme merke skaper stemning. Tine K Home og True Grace har også duftlys med både friske, blomsteraktige og krydrede dufter. Et lys nå i mørketiden, vil garantert glede vertskapet.

 

Vi fortsetter ned på badet:

Hva med å gi en håndsåpe og/eller en håndkrem i lekker forpakning fra L:A Bruket, True Grace eller Compagnie de Provence? Legg til et lekkert håndhåndkle fra Himla i vertskapets favorittfarge, og gaven er komplett.
Felles for alle disse tingene er at de har en eksklusiv touch og kanskje ikke er produkter vertskapet unner seg selv i hverdagen. Når jentene hos Cornelias Hus topper ditt valg av gave med en lekker innpakning, ja da er det bare å glede seg til kvelden.