Trenger du julegavetips?

Å gi gaver er en glede, enten det er til noen andre eller til deg selv. Vi håper vi kan hjelpe deg med noen tips fra Paleet slik at du får en rolig og trivelig førjulstid. For inspirasjon til å pakke inn gavene anbefaler vi et besøk hos Tanum bokhandel hvor det finnes et stort utvalg av papir, bånd og pynt. Ønsker du hjelp til innpakking kan du besøke våre pakkedisker som du finner ved siden av rulletrappen i andre etasje.

Cornelias Hus gavetips

Camilla, gi oss to gavetips fra Cornelias Hus; En til under fem hundre kroner til noen andre, og en til over tusen kroner som du vil unne deg selv. Hva velger du?

«Jeg ville gitt julekule til 199 kroner til noen som betyr hele verden for meg, og dette Modern Wool-pleddet til 4999 kroner til meg selv. Det vil jeg bo i hele vinteren.»

Kicks gavetips

Ragnhild, gi oss to gavetips fra Kicks. En til under fem hundre kroner til noen andre, og en til over fem hundre kroner som du vil unne deg selv. Hva velger du?

«Jeg ville kjøpt Lancôme Doll Look til 290 kroner til søster eller en venninne, og Estée Lauder Blockbuster Set til 895 kroner til meg selv. Eller til bestemor, for hun fikk den i fjor og begynte å gråte av glede.»

Krogh Optikk Gavetips

Ida, gi oss dine to beste gavetips fra Krogh Optikk; en til under tusen kroner til noen andre, og en til over tusen kroner som du vil unne deg selv. Hva velger du?

«Jeg ville gitt RayBan briller til 675 kroner til venninnen min som har barn, og investert i disse eksklusive Gucci-brillene til 3265 kroner til en spesiell person, eller til meg selv!»

 

 

LARA gavetips

Tine, kan du gi oss to gavetips fra LARA?

«Jeg ville gitt denne myke kashmirluen til søsteren min. Skjerfet ville jeg gitt til svigermor. Denne elegante weekendbaggen ville jeg gitt til en spesiell person, til mannen min for eksempel. Luen koster 499 kroner, skjerfet 899 kroner og weekendbaggen 6 699 kroner.» 

 

gavekort julegavetips

Finner du ikke den perfekte gaven er et gavekort et godt alternativ. Da kan mottageren velge seg akkurat det han eller hun måtte ønske. Gavekort kan du kjøpe i alle butikkene på Paleet og du velger selv hvilket beløp du ønsker å gi.

APHRU gavetips

Ince, hva er de ultimate gavetipsene fra APHRU?

«Denne deilige genser-kjolen «Mette» ville jeg gitt til søsteren min. Den koster 3 500 kroner. Mamma hadde elsket «Vivi» dustcoat og buksen «Ine» er oppført på min ønskeliste. «Vivi» dustcoaten koster 1 995 kroner og buksen 995 kroner.» 

SVEAN_gavetips

Jan, kan du gi oss to gode gavetips fra SVEAN?

«Hva med dette skjerfet fra Holzweiler, laget i samarbeid med Angst Bar? Og så selvfølgelig en Canada Goose jakke. Jakka koster 6 200 kroner, men skjerfet ikke mer enn 1 000 kroner. Uansett, vinteren er reddet.» 

YME Helge

Helge, har du et bra gavetips fra YME du vil dele?

«Komono-klokken er fantastisk, utviklet i samarbeid med kunstneren Jean-Michel Basquiat. Og, den koster ikke mer enn 899 kroner! Camo- jakken og frakken fra Valentino drømmer jeg om til meg selv, de finnes i 3.etasje hos oss.»