_MG_3251

Black Dress Pop-Up Exhibition

31 designstudenter viser frem et glimt av hva som vil komme i sitt avgangsshow i juni. Det er engasjerte og dedikerte studenter som gis rom til å vise seg frem. Vi ønsker alle velkommen til å se dyktige designere stille ut sine kreative antrekk. Designerne består av: Christine Andresen / Johanna Victoria Barcia / Malin Bekkevoll / Ane Langgård Berntsen / Quy Bui / Line Skjervheim Gilhuus / Madelen Berg Granum / Nadja Susanne Halvari / Erica Heikelberg / Silva Noelia Herrera / Tanja Olsen Hoff / Birgitte Olset Kaland / Carl-Fredrik Knudsen / Susanne Krabberod / Ida Christine Larsen / Jacqueline Ulfsparre Lyremar / Gudrun Lovold / Marte Alden Magnussen / Julia Valen / Hilde Skårvin Martinsen / Malin Molden / Josiane Nana / Sille Kristiane Næsheim / Sigrun Andreassen Skaug / Regine Faannessen Raunehaug / Marie Linnea Thomt Salicath / Majay Sheriff / Herman Solstad-Wiik /Christopher Flått Stangeby / Lisa Anker-Rasch Strøm / Marte Treider