Dress meg opp!

Follestad og SVEAN har alt du trenger, enten du er advokat eller kreativ reklamemann.

Å finne de perfekte jobbantrekkene er ikke alltid like lett. De skal gjerne matche både jobben du har og personligheten din, og det eksisterer både offisielle og helt uoffisielle koder for hva du kler deg i på jobben. På Paleet står ekspertisen klar for å hjelpe deg med å gjøre de rette klesvalgene, på en måte som passer med din personlige stil, arbeidssituasjonen du er i, kollegene, kundene og rollen du har.

Husk at alt har å gjøre med stedet du jobber på. Det er helt andre regler som gjelder i et konservativt miljø enn et mer kunstnerisk. Noen arbeidssteder er såpass formelle at jeans er forbudt selv på «Casual Friday». Andre steder kan det å dukke opp i dress bli helt skivebom med tanke på arbeidssted.

Har du en jobb som krever dress kan man lett ende opp med å se så å si lik ut hver eneste dag, noe som fort kan bli litt kjedelig i lengden. Da kan løsningen være å ha dresser i ulike farger, samt å variere i farger og mønster på tilbehør som slips, skjorte og tørkle.

Her er tre eksempler på jobbantrekk fra Follestad:

Follestad Grønn Hugo Boss

Grønt er for alvor en av vårens farger. Med denne lekre kombinasjonen er du for klar for både jobb, sesongens første hagefest eller en tur på byen. Dette er et antrekk for deg som er klar for å skille deg litt ut i mengden.

Hugo Boss blazer kr. 3600
Tiger of Sweden bukse kr. 1699
Eton skjorte kr. 1299
Amanda Christensen slips kr. 699
Eton tørkle kr. 399

Follestad Pal Zileri 2

Grådressen er den andre dressen alle menn bør eie. Den er like lekker sommer som vinter. Denne italienske godbiten, kombinert med en sprek «wall street-skjorte» fra Eton, fresher opp den ellers så klassiske dressen.

Pal Zileri dress kr. 8800
Eton skjorte kr. 1399
Eton slips kr. 799
Profuomo tørkle kr. 399

Follestad Hugo Boss dress

Blådressen er en av tre dresser alle menn bør ha i skapet. Kombinert med en pen hvit skjorte og et diskré slips, er dette antrekket perfekt til jobb og/eller fest.

Hugo Boss dress kr. 5799
Eton skjorte kr. 1299
Amanda Christensen slips kr. 799
Atlas Tørkle kr. 399

Er du typen som liker deg uten slips og har et yrke som tillater en mer leken stil? Da kan SVEAN være stedet for deg. Her er to forslag til jobbantrekk:

SVEAN ACNE MANN

Fra Acne:

Acne Shay jakke kr. 6000
Acne Cone bukse kr. 1600
Acne Isherwood skjorte kr. 1300
Original Vintage low sko kr. 2900
Polo PC veske i skinn kr. 4600

SVEAN MAISON KITSUNE MANN

Fra Maison Kitsuné:

Checked classic pant kr. 2400
Checked jacket kr. 6800
Maison Kitsune Sneakers kr. 1500