Processed with VSCOcam with f2 preset

Morsdag på søndag!

Søndag 8.februar er det morsdag og all grunn til å gi henne en ekstra liten oppmerksomhet. Et utvalg faghandelsbutikker ligger på rekke og rad i 1.etasje på Paleet: Turen starter hos livsstilsbutikken Cornelias Hus hvor du finner et mangfold gaveartikler som for eksempel: Servietter kroner 59 Lysestake marmor kroner 119 Voluspalys kroner 249 Ved siden av Cornelias Hus ligger blomsterbutikken Floriss, som har ferdig dekorerte kreasjoner eller buketter du velger selv: Blomsterdekorasjon Dianthus Oxford kroner 275  Hos Kicks finnes det største utvalget innen klassiske merkevarer: Leppestift fra Dior: Diorific 040 Marilyn kroner 360  Gullsmed Heyerdahl har et unikt utvalg smykker og armbånd som passer ypperlig til morsdag på søndag: Sølvarmbånd Ewa K i rosé kroner 540 Sølvarmbånd Ewa K gul/oliven kroner 1 705 En gave som ikke kan slå feil er sjokoladen fra sveitsiske Lindt: Sjokoladeplate Raspberry Dream eller Pistachio Delight, kroner 49 per stk Til slutt på denne turen ender vi opp hos Tanum som har et bredt utvalg bøker, kort og tilbehør: Dior sett à 3 bøker om mote, smykker og parfyme kroner 598