french m

The Classic!

Neglelakkens historie går lengre tilbake i tid enn vi skulle tro. Helt tilbake til 3000 år f.kr i Kina da kvinner fuktet neglene sine over natten i bivoks, gummi, eggehvite og gelatin for deretter å tilsette knuste roser og orkideer for å få neglene korallrøde. Gjennom tidene har det vært naturlig at fargene på neglelakken skal matche klærne. Men det sies at historien om Fransk Manikyr startet i 1975 under innspillingen av den legendariske filmen "Saturday Night Fever". Skuespillerne skulle raskt skifte til nye antrekk, og under stresset mellom garderobeskiftene dukket det opp behov for naturlige og elegante negler som kunne passe alle de ulike antrekkene. Kravene var enkel, elegant og feminint og Hollywood make-up artisten Jeff Pink kom på banen med ideen om hvite tupper med rosa lakk over. Skal vi tro historien tok Pink med seg stylingen til Paris, der designere og modellene på catwalken falt pladask for de klassiske neglene. Dermed endret han navnet fra "Amerikansk Manikyr" til "Fransk Manikyr". Noen mener at trenden oppstod blant fashionistaene i Paris på 1930-tallet. Fransk eller Amerikansk, Jeff Pink grunnla på 70'tallet merket ORLY som la den perfekte franske manikyren, og siden den gang har behandlingen vært den mest solgte neglpleien på verdensbasis. For første gang er ORLY lansert i Norge på Escape Paleet. Og enten det er i lunsjpausen, eller på vei til eller fra jobb kan du komme innom for å få velstelte og vakre negler ved å legge den klassiske manikyren. Blir vi lei? Nei!