PUBLIC

Nye barer på Karl Johan

Det har den siste tiden dukket opp noen nye barer, vel verd besøket. En av dem står på listen over steder du bør drikke før du dør. Det er kanskje litt makabert å havne på en slik liste, men uansett: Taqueria står på denne listen, sammen med barer som Aku Aku, Fuglen, Tranen og Crowbar. Og, med Oslos største utvalg av Tequilas, coctails du garantert ikke har smakt før, meksikansk mat som er "out there", og en meksikansk kokk som plutselig kan overraske deg med å synge: Vi kan ikke si oss uenig! Går du ned i underetasjen møtes du først av en fantastisk vinbar, med et rikholdig utvalg av spesielt spanske og italienske viner. Litt lenger inn finner du Public, en matpub som – i tillegg til fantastisk pubmat – tilbyr all verdens ølsorter og rikelig annet. Kanskje verd et forsøk på fredag? Det er nesten så det er litt på kanten å nevne her, men vi har faktisk også en isbar her også. Velkommen til Taqueria, El Gordo, Public og Ben & Jerry's!