Slottet og KJS

Åpent slott i sommer!

Det kongelige slott er åpent for publikum helt frem til søndag 16.august. Opplev Slottet gjennom en guidet omvisning i Slottets vakreste representasjonsrom. Hvorfor ikke kombinere en tur på Slottet med en bedre lunsj på Karl Johans Sommerservering?   Hvert 20. minutt har du anledning til å være med på en spennende omvisning som varer i omtrent 1 time på Det kongelige slott. Det holdes også omvisninger på engelsk. De vakre rommene du får se på turen er:
 • Statsrådsgarderoben
 • Ministersalongen
 • Statsrådssalen
 • Den hvite salong
 • Kong Haakon VII suite
 • Øvre Vestibyle
 • Fugleværelset
 • Speilsalen
 • Daglig Spisesal
 • Lille Festsal
 • Store Festsal
 • Store Spisesal
 • Slottskapellet
Billetter kan bestilles via Billettservice eller på telefon 815 33 133. For mer informasjon, besøk Kongehuset.   Hvorfor ikke kombinere en tur på Slottet med en matbit på Karl Johans Sommerservering? I tillegg til serveringsstedene inne holder Taqueria, Egon og United Bakeries åpent på uteserveringen hver dag fra klokken 11 til 23.   Velkommen til å nyte Oslosommeren i Karl Johans gate!