Processed with VSCOcam with f2 preset

Tinashe’s høstfavoritter

Jeg håper dere har hatt en fantastisk sommer og skapt minner dere kan leve på til sola varmer skikkelig igjen. Nå er jo sommeren over og selv om det er litt trist er høsten en av mine favorittårstider. Jeg elsker fargene og stemningen. Innekosen. Hvert år gleder jeg meg til høstshoppingen. Nytt sjerf til favorittskinnjakka, eller en ny kåpe. Deilig ullplagg og sko. Kanskje du allerede nå har begynt å tenke på julebordsantrekket? Akkurat nå er butikkene fulle av høstnyheter, det er utrolig mye fint og jeg vil dele mine favoritter fra butikkene med dere. Jeg har plukket ut mine favoritter fra de forskjellige butikkene på Paleet og tagget de med disse lappene her. Jeg er spent på om dere er enig. Hvilke er dine favoritter? Sharing is caring, ta bilde av dine favoritter og hashtag #paleet Har du lyst på en personlig shoppertime eller hjelp til styling om du skal noe spesielt? Kanskje du vil ha hjelp til å finne høstlooken din? I så fall blir jeg glad om du tar kontakt med meg! Du kan kontakte meg på tinashe@paleet.no eller på telefon 468 47 776. Jeg gleder meg til å se deg!   Tinashe på Paleet