Tinashes Tre Torsdagstips!

Hei! Mitt navn er Tinashe Williamson og jeg er Guest Relations Manager på Paleet. Hver torsdag vil jeg dele tre gode tips fra huset med dere. Paleet er et fantastisk sted man går for bra shopping, deilig mat og drikke og for å bli inspirert. Her er tre tips du kan ta med deg inn i helgen!      

Sabaki
Sabaki: Jeg har alltid slitt  med å finne spisesteder i Oslo sentrum med bra mat og hyggelig service til en god pris. På Sabaki får du byens beste scampi tempura til 130,- 
Kiman Woman
Kiman Woman: Nå er det offfisielt høst og jeg har forelsket meg helt i denne kjolen fra Arnie Says. Jeg får pyntet meg litt uten å fryse. Comfy and cool!
Escape
Escape: Åh følelsen av nylakket negler! . Denne behandlingen heter superlakk og er inn og ut på 20 minutter. Neglene er tørre og fine til 390,- I dag valgte jeg Epix-Flexible Color i fargen silver screen.