Tinashes Tre Torsdagstips!

Hver torsdag plukker vår Guest Relations Manager, Tinashe ut sine Tre beste Torsdagstips! Nå som vi merker kaldere høstdager gjelder det å holde varmen, og ikke minst vil vi kose oss litt ekstra inne. Her er tipsene du kan ta med deg inn i helgen!          

svean

Jeg trenger en ny vinterkåpe og hos SVEAN har de så mange fantastisk fine, jeg sliter med å velge. Men jeg har klart å lage en liten shortlist! Denne jeg har på meg her er fra ACNE og koster 6800,- Den er i en blanding av ull/silke og er i en beige farge med mange ulike nyanser og farger i. Nydelig, og verdt en titt! Ellers har jeg sett på kåper fra Nue Notes – Dansk design med gode priser og fine snitt. En annen favoritt er kåpene fra Carven – Feminint med annerledes siluetter. Alle finner du hos SVEAN.

The Room

Makroner på The Room! Jeg er mer en saltdame enn søtdame men disse makronene fra The Room klarer jeg ikke motstå. Ta deg en kaffepause og nyt en eller to du også! Koster 20 kroner per stk.

skjerf johnny

På slutten av hver vinter har jeg alltid mistet alle skjerfene mine som betyr at jeg må kjøpe nye hver høst. Disse ullskjerfene til 600,- fra JohnnyLove skal jeg ha i alle farger, bortsett fra grå. Jeg kan ikke gå med grå opp til ansiktet, da ser jeg veldig, hold deg fast, bleik ut!