DAMIR DOMA MEN FW15 29

Herremote

Paleet har et bredt utvalg med merker for herre. På YME finner du både high-end, contemporary, ready-to-wear - med merker som A.P.C., Our Legacy, Norse Projects, Rick Owens, Saint Laurent og Valentino. SVEAN er contemporary classic. med merker som Acne, Theory, Carven og skomerket R.M.Williams. Svean har nøye utvalgte designerklær og sko. De kan hjelpe deg med sin kunnskap og gi gode moteråd. På FOLLESTAD finner du klassiske merker som Hugo Boss, Gant og Eton. I tillegg har de merker som Tiger of Sweden, NN07, Morris og Jacob Cohen. Med lang fartstid besitter Follestad kunnskap for god veilledning med tanke på personlig stil og behov. Det norske merket JOHNNYLOVE byr på formsydde og renskårne klær med en skreddersydd følelse. Med tekniske løsninger er klærne tilpasset et nordisk klima. Norske RICCOVERO er bygget på nesten ett århudnre med skredderfag. De begynte opprinnelig kun med dresser, men har nå en større kolleksjon som fortsatt har et klassisk og tidløst, men oppdatert preg. TIMBERLAND er American Classic; boots, jeans og varme dunjakker.