SAMSUNG CSC

Skøyter og shopping

Foto: Kirsti Biseth Skøytebanen i Spikersuppa har lange tradisjoner, og det var til OL i 1994 at den første kunstisbanen kom. Narvesen investerte i anlegget, og isen ble derfor kalt Narvisen i mange år. Nå heter den Spikersuppa Skøytebane, selv om det er 60 år siden Christiania Spikerverk ga vanndammen i gave til byen. Uansett, hver dag er skøytebanen åpen for publikum, fra 11 om formiddagen til 21 på kvelden. Det er helt gratis å gå på isen, men i paviljongen ved siden av kan du leie skøyter for 100 kroner, både hockeyskøyter og kunstløpsskøyter. Og fra tårnet spiller det musikk, satt sammen av Spikersuppa Lydgalleri. Sistnevnte har også litt ulike lydevents hver hele time. Hver dag ved 15-tiden er det pause, for vanning og preparering av isen. Ønsker du å komme i kontakt med skøyteutleien, så treffes de på telefon 41 55 86 78 eller epost frogner.event@gmail.com Velkommen!