_MG_6425

Magasin

Foto: Tove Sivertsen Skulptur: Michael Nybråten Paleet har helt siden åpningen hatt et sterkt fokus på kultur, og på skulpturer. De kan du ta nærmere i øyesyn neste gang du besøker oss. Derfor var det også litt morsomt å lage en skulptur av noe av det som du kan finne hos oss. Skulpturen er satt sammen av en saueskinnsjakke fra Steven K (LARA), en rosa bomberjakke fra Acne (SVEAN), en beige, blå og sort boblejakke fra Parajumpers (SVEAN), en grønn aplacafrakk fra Acne (SVEAN), en brun bomberjakke fra Maison Scotch (Kiman Woman), en rosa ulljakke fra Baum und Pferdgarten (Kiman Woman), en brun teddyjakke fra Ane Mone (Ilse Jacobsen), og en hvit og grønn pels fra Saks Potts (YME). Så vet du det. Og, om du er interessert i en virkelig skulptur kan vi fortelle at Anni Onsagers skultur "Tell Me Another Story" i 1. etasje er til salgs for 480 000 kroner. Så vet du det også.