Tove portrett fiolin

Siril Valberg og Tove Lund

Det blir klassisk musikk i matkjelleren vår når Siril Valberg og Tove Lund kommer til Paleet mandag 7. desember fra kl. 17 til 20. Tove spiller fiolin og Siril er en aktiv solist og kammermusiker. Vi gleder oss til å senke skuldrene, nyte klassisk musikk og en matbit nå i førjulstiden. Tove kommer fra Trollhättan utenfor Göteborg, og begynte å spille fiolin etter Suzuki-metoden allerede som fireåring. Hun begynte å spille i orkester som sju-åring, og tidlig i tenårene ble hun konsertmester i symfoniorkestrene både i hjembygda og nabobygda. For tiden er hun i sitt andre år i masterutdanningen ved Norges Musikkhøgskole. Siril Aufles Valberg er for tiden også masterstudent ved Norges Musikkhøgskole. Hun har vunnet flere priser og har opptrådt som solist med orkester i bl.a Rachmaninoff 2. klaverkonsert og Griegs klaverkonsert i a-moll.   Velkommen!