Renessansemann, moteskaper, fotograf og filmregissør. Karl Lagerfeld (78) er kjent som motehistoriens fremste enkeltstående designer, men det er ikke bare med fyllepennen han brilljerer. Lagerfeld startet å ta sine egne bilder i 1987. Siden den tid har han fotografert flere av de storslåtte kampanjene til både Fendi og Chanel -der han har noe så unikt som livstidskontrakter som designer og kunstnerisk leder. I dag åpner utstillingen opp for allmenheten på Palazzo Pitti.  

Karl-lagerfeld-holder-magasin

En selfie, tatt av Karl Lagerfeld i anledning utstillingen på Palazzo Pitti.

KARL LAGERFELD – Visions of Fashion” er en samling av Lagerfeld`s tidligere publiserte fotografier i kjente motemagasiner som Vogue, Harper’s Bazaar og Numéro. Den unike samlingen av over 200 fotografier er kuratert av Eric Pfrunder og Gerhard Steidl fra Steidl forlag og varer frem til 23. oktober.

 

Chanel Catwalk bok Tanum

CHANEL Catwalk 649,- Tanum

Bok

The Allure of Chanel 298,- Tanum

Chanel bok

The Little Black Jacket 649,- Tanum

Claudia & Karl bok

Claudia & Karl 298,- Tanum