Rosa dressjakker, signalgule skjorter, hvite bukser og hatter fra en svunnen tid. Motemessen Pitti Uomo i Firenze har lenge fungert som et samlingpunkt for menn med fokus på stil istedenfor mote. To ganger i året samles innkjøpere, stylister, designere, skomakere og stoff-fabrikanter i den gamle renessansebyen for å bytte produkter og tjenester. Noen har kanskje et lite håp om å bli avfotografert også?

Dobbelspent blazer i navy.

Oscar Jacobson 3.999,- Follestad

Magnanni sko herre

Magnanni 2800,- Follestad

Slips i navy

Atelier 799,- Follestad

lys blå skjorte.

Morris 1.499,- Follestad

Byen som en gang huset Italias første moteuke med pret-aporter , har blitt forvandlet til en eneste stor catwalk ute i det fri. Kjente momtemagasiner som GQ, Vogue, Esquire og The New York Times er alle på plass for å dokumentere dandier fra alle verdens hjørner.

Hvit denimbukse.

Morris Heritage Raw Jeans 1.600,- Follestad

Loafer fra Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren 1549,- Follestad

Slips i oransje

Atelier 799,- Follestad

AMI hatt

AMI 1499,- YME

Pitti Uomo har blitt verdens viktigste plattform for herremote i verden. I år feirer de 90 vellykkede arrangementer på Palazzo Pitti, som er det største museumskomplekset i Firenze. Pitti Uomo 90 ble åpnet av Karl Lagerfeld sin utstilling KARL LAGERFELD – Visions of Fashion, og har vært preget av toneangivende stemmer fra moteverden. I går holdt den nylig avtroppede Dior-designeren Raf Simons visning med sitt eget merke «RAF» sammen med russiske nykommeren Gosha Rubchinskiy.

Dobbelspent blazer i navy.

Oscar Jacobson Blazer 3.999,- Follestad

Dress i super 110 ull. Kun som full dress.

JOHNNYLOVE Taylor Suit 4.700,- (Full dress) JOHNNYLOVE

Blazer i lin.

Morris Heritage Lin blazer 5.999,- Follestad

Blazer.

Tombolini Zero Gravity Blazer 5.800,- Follestad

For de mest interesserte anbefaler vi også å ta en nærmere kikk på påfuglens rike her.