Ifølge Aftenposten er restaurantene på Paleet blant de bedre i sentrum.

Bare noen trappetrinn skiller Karl Johans gate og en av Oslos restaurantoaser, matkjelleren på Paleet. Dette er en kulinarisk smeltedigel med mat fra alle verdenshjørner samlet på ett sted, med en uformell og avslappet stil.

Det er ikke lenger noen skam i «the Norwegian arm», her oppfordres det nærmest til at de sultne gjestene skal få en smak av hverandre! Du kan velge hvilket som helst bord i lokalet og bestille fra alle de tre restaurantene, akkurat som en food court, bare mye hyggeligere.

Det betyr at dere kan spise dere gjennom de tre menyene og alle får seg en godbit fra Asia, England og Sør-Europa.

Bestill bord hos restaurantene på Paleet her!

Her er våre menyanbefalinger!

Pizza Crudo serverer pizzaen slik den skal serveres; steinovnen gir perfekt sprø bunn og med skikkelige råvarer. Om du ikke har vært i Italia, så vil alle italienere som anbefaler deg en pizzasjappe be deg se etter en vedfyrt ovn. Du får servert napolitansk pizza i et rustikt og åpent lokale. Det er fare for at du vil begynne med gestikulering og bli en håpløs romantiker, så autentisk er det.

Vi kastet i oss en Diavola med sterk Spianata Calabra-salami, tomat og mozzarella!

Sabaki tilbyr mat fra det japanske kjøkkenet. Du har sashimi, gyoza, nigri, maki, i tillegg til at du kan skimte kokkenes kniv- og fingerferdigheter ved teppanyaki-stekeplaten og robatayaki-grillen. Kritikere har rost Sabaki for menyen, og de har blant annet fått en terning med seks øyne.

Hva med en sushimeny fra Sabaki Spesial? Denne sushien er laget med litt ekstra kjærlighet! Pork belly steam buns, som takket være Momofuku og andre amerikanske restauranter, har blitt en av de mest trendy rettene nå om dagen.

På Sabaki kan du følge kokkeleringen fra bordet ditt!

Public Matpub er det øl og ujålete retter som er i fokus. Som enhver britisk gastropub med respekt for seg selv er spesialiteten brygg og smakfulle «mini-burgere», eller sliders, med coleslaw. Du kan bestille flere om du ikke klarer å bestemme deg, akkurat som oss!

Og forresten, så leveres take away fra alle de tre restaurantene. I tillegg kan du bestille via Foodora fram til klokken 21.00 mandag til torsdag og til klokken 21.30 fredag til søndag.