Få med personlig gravert anheng på gaven

Det er ikke alltid like lett å handle julegaver. Det forstår vi. Våre 412 fagfolk, pluss minus, hjelper deg gjerne med å finne den rette gaven. Og, like viktig er selve innpakningen som er en stor del av opplevelsen. Våre pakkeeksperter gir deg gode tips og hjelper deg med å sette ditt personlige preg på gaven. Du er hjertelig velkommen til å få gaven din pakket inn eller pakke inn selv.

Pakkeboden er laget av Bjørn Jørund Blikstad, utdannet møbeldesigner fra Kunsthøgskolen i Oslo. Til å bemanne pakkeboden har vi engasjert elever ved Westerdals. De står klare for å ta deg godt imot! Når pakkeboden er bemannet kan du få med et anheng der du selv setter på bokstaven du ønsker.

 

Møbeldesigner Bjørn Jørund Blikstad.

Westerdals-studenter står for pakkingen!

Julen er også en tid for ettertanke og for mange er julen en ekstra tung tid. Paleet støtter Kirkens Bymisjon og i pakkeboden vår og i alle våre butikker og restauranter finner du små pakkelapper der du kan sende en SMS med GLEDE til 2490. Da gir du 40 kroner som gir en middag til en i rus- og gatemiljøet. Det er viktig å være med å glede en som gruer seg til jul.

Følgene tider vil pakkeboden være bemannet:

9. – 16. desember:
12:00 – 20:00
17. – 23. desember:
10:00 – 20:00
Lørdager:
12:00 – 16:00
Søndager:
14:00 – 18:00

 

Du finner pakkeboden i andre etasje.

Har du dårlig tid, eller ønsker å få pakkene kjørt hjem, spør du i butikken når du handler gavene, så kan de ordne hjemkjøring for deg.

Hva med å levere gavene til innpakning her, mens du handler videre eller besøker The Room eller en av de andre serveringsstedene?

 

Med ønske om en god og fredfylt adventstid.