Hvert år er det høye forventninger til årets siste dag. Nyttårsaften skal feire året som har vært, og samtidig gi den beste starten på det nye året. Selv om man sier man har lært etter utallige år med «skuffelser», tenker man at det skal bli den beste nyttårsaften noen gang. Nytt år nye muligheter. Hvordan skal du feire nyttårsaften i år? Her er noen trofaste alternativer.

Gjengen: Den samme gamle alliansen møtes til middag. Kalkun og musserende står på menyen. Antrekket skal være festlig, men det skal også være plass til all maten som skal inntas i løpet av kvelden. Stiletthælene forsvinner allerede under forretten. Festen fortsetter i strømpelesten. Mellom rettene går boblene ned på høykant. Når det nærmer seg midnatt vakler hele jentegjengen ut på isen for å se på rakettene. Bak store boblejakker skjuler det seg nye paljettkjoler. Når rakettshowet er over forsvinner alle til hver sin kant. Hvor ble det av alle sammen?

feiring-storby

Kjole: Aniston 1 499,- fra Riccovero. Mønstret kjole: Stine Goya 3 800,- fra Svean. Sko: Acne Adeline 3 700,- fra Svean. Veske: Marni 1 499,- fra YME. Sminke: Estèe Lauder Beauty box 945,- fra Kicks. Hårbørste 49,- og hårruller 39,- fra Kicks. Gavepapir (bakgrunn): 49,- fra Tanum

Riccovero, Aniston dress, 1 499,-, Riccovero

Acne, Adeline, 3 700,-, Svean

Marni, skulderveske, 14 999,-, YME

Stine Goya,Uma kjole, 3 800,-, Svean

 

«How to be a Parisian»: I år er året hvor nyttårsaften skal bli opplevelsesrik, tenker hun. Dette skal hun tenke tilbake på når hun blir gammel og grå. Dette skal ikke bli en av feiringene som hun så vidt husker når hun våkner første nyttårsdag. I år er hun klar for eventyr. Turen går til Paris. Antrekket er nøye planlagt. Kvelden feires på en restaurant med utsikt over hele byen. Minimalistiske retter serveres i fem omganger. Latter og franske gloser blir kastet over bordet. Når klokken slår tolv viser «Lysenes by» seg fra sin beste side – aldri før har raketter sett så elegante ut.

feiring-utelands-stjerneskuddet

Faux fur: Rodebjer 4 600,- fra Svean. Kjole: Mads Nørgaard 2 600,- fra Svean. Veske: Carven 6 800,- fra Svean. Sko: Philip Lim 3 999,- fra YME. Bøker: "How To Be A Parisian" 199,- og Experience Paris 139,- fra Tanum. Neglelakk: Orly 149,- per stk, fra Lakkbar. Ring: Sølv 1 875,- fra Heyerdahl. Øredobber: 23 139,- fra Heyerdahl. Hårspray: Kerastase 300,- fra Adam & Eva. Parfyme: Victor & Rolf, 765,- fra kicks.

Carven, Mercer veske, 6 800,-, Svean

Rodebeijer, faux fur, 4 600,-, Svean

Sophie Mas og Audrey Diwan, How to be a parisian, 199,-, Tanum

Philip Lim, pumps, 3 999,-, YME

 

Familien: Det kimses ikke av årets siste dag hjemme hos familien. Den hvite duken er lagt på langbordet. Programmet for kvelden er tett. Hun velger den rød kjolen og de mest behagelige penskoene til kveldens antrekk. Et tre-retters måltid står på menyen. Den samme menyen som de siste ti årene. Man forandrer ikke på en suksessoppskrift. Tradisjoner fra ende til annen preger kvelden. Etter middag skal de spille Ludo. Ti på tolv må hele familien ut i nyttårsmørket for å se på rakettene. Familien steller i stand gatas beste show. Villaveien lyser opp.

familie-feiring

Rød kjole: Kokoon, Bias dress, 3 300,- fra Svean. Mønstrete kjole: Kokoon, Bellatunic, 3 000,- fra Svean. Sko: Yvonne, 3 900,- fra Svean. Sjokolade: Blandet gull 259,-, blandet rød 259,-, bamser 139,- fra Lindt. Jakke: Ilse Jacobsen, 2 050,- fra Ilse Jacobsen. Hansker: 799,- fra Ilse Jacobsen. Brettspill: Ludo, 149,- fra Tanum. Glass: Fredrik Bagger 499,- fra Cornelias Hus. Parfyme: Thierry Mugler 765,- fra Kicks. Juleblomst: 79,- og potte 169,- fra Floriss.

Kokoon, Bias dress, 3 300,-, Svean

Kokoon, Bellatunic, 3 000,-, Svean

Ilse Jacobsen, Softshell, 2 050,-, Ilse Jacobsen

Fredrik Bagger, Crisby Celebration glass, 499,-,