Trenden er tilbake. Blonder, gjennomsiktig stoff og tyll. På catwalken har det trampet modeller i kreasjoner som tidligere har vært forbeholdt soverommet. Undertøy-inspirasjonen er å finne i bohemske kolleksjoner, hos preppy designere som Burberry og glamorøse kjoler fra Cavalli. Uavhengig om du går for en spiss Madonna-BH, eller en av de ekstraordinære settene til Victoria’s Secret, er du stilsikker. Blondekantene skal endelig vises – det er på tide å åpne undertøyskuffen.

 

 

Bilde av visningen til Marc Jacobs sin sommer 2017 kolleksjon

Marc Jacobs S/S 2017

Romantikken

Det er lett å finne romantiske blonder og duse paletter – selv under vintermånedene. Butikkene bugner over med tyll i ulike varianter, et stoff som kanskje er mest relatert til ballettopptredener. Undertøyet derimot, behøver ikke å matche det romantiske og uskyldige tema. Prøv heller en farge og et materiale som gir kontraster til det romantiske uttrykket. Det er en enkel måte å piffe opp et uskyldig antrekk.

Ganni, Flynn Lace, 1 199,-, YME

Ganni, Flynn Lace, 1 199,-, YME

Phase Eight, Kjole, 2 499,-, Phase Eight. Nå på 30% rabatt

Riccovero, Hilde Blouse, 899,-, Riccovero

Riccovero, Hilde Blouse, 899,-, Riccovero

 

 

 

Bilde av Burberry sin visning i 2016

Burberry S/S 2017

Preppy

Burberry gjorde trenden mest kopierbar for mannen i gata. Med sitt britiske preg, beviste merket hvordan undertøy kan styles, selv med den klassiske blazeren. Man kan fortsatt beholde sin gamle klesstil, men å leke med ulike typer tyll og blonder, slik som Burberry gjør, er aldri feil. Hvorfor ikke gå for en rutete blazer, en gjennomsiktig topp, sort BH og dressbukse? Stilen gjør seg like godt på fest, som på kontoret.

La Perla, undertøy, 2 475,-, Det Lille Under

Marie Jo, Angelina, 1 030,-, Det Lille Under

Marie Jo, Angelina, 1 030,-, Det Lille Under

La Perla, Wind Flower, 3 240, Det Lille Under

La Perla, Wind Flower, 3 240, Det Lille Under

 

 

 

Roberto Cavalli S/S 2017

Bohemen

Går man for den bohemske stilen, er ikke synlig undertøy like fremmed. Velger man å gå for den kjente Cavalli-stilen, er det lange kjoler, frynser, fletter i håret og blonder som gjelder – uansett tilstelning og værmelding. Blir stilen likevel hakket for kald i januar måned, er det lov med en ekstra strømpebukse under kjolen.

2ND DAY, Kjole, 2 100.-, Kiman Woman. Nå på 30% rabatt

Munthe, Kjole, 2 300.-, Kiman Woman

Rodebejer, Kjole, 3 300-, Svean. Nå på 30% rabatt