Edvard Munch hadde en enorm produksjon, og i denne boken får du hans samlede grafiske verker. Dette er et praktverk av de sjeldne. Nå 499,- (før 1 450,-)

Siden vi først er inne på Edvard Munch må vi også nevne at Paleet faktisk eier et oljemaleri av Karl Johans gate. Ett av hans mest kjente verk - og kanskje det mest kjente - har fått en egen bok om seg. Nå 179,- (før 429,-)

Karl Ove Knausgård har kuratert en egen utstilling som åpner på Munch-museet i mai. Hva med enten "Om høsten" eller "Om vinteren"? De koster nå 149,- (før 349,-)

Mandag 20. mars kommer Jo Nesbø til Paleet for å ha verdenslansering av sin nye bok "Tørst". Også "Politi" hadde sin verdenslansering på Paleet for fire år siden. Sørg for å kom ajour med Harry Hole! Nå 99,- (før 399,-)

En annen svært aktuell person, purk eller skurk, kan også være verd å forstå litt mer. Eirik Jensens historie bør leses. Nå 99,- (før 399,-)

Jan Kjærstads slektsroman fra Lysaker er også en historie om det lille, rare landet ved navn "Norge". Nå 149,- (før 399,-)

Vi har alle noe å lære av Henrik Syse, og denne er en vakker og inspirerende betraktning om hvordan vi kan og bør snakke til hverandre. Nå 129,- (før 349,-)

En og annen av oss sliter litt med å finne og lage gode middager. Denne bestselgeren fra Ole Martin er en sann inspirasjon! Med mindre du vil spise hos oss hver dag... Nå 199,- (før 399,-)

Nå syns jo vi at det lages fenomenal pasta og pizza i Matkjelleren vår. Hvis du også har lyst til å prøve deg litt hjemme er dette en god start. Nå 149,- (før 399,-)

Og til slutt trenger vi litt dikt. Om du ikke følger Ren Poesi på Instagram allerede, så gjør det. Og så er det deilig å kunne åpne en slik bok i ny og ne og bli inspirert. Nå 99,- (før 199,-)