Jo Nesbø kommer til Tanum på Paleet mandag 20. mars for å snakke om sin nye Harry Hole-roman. Han vil også signere bøkene til alle som kjøper.

Fire år har gått siden sist vi møtte Harry Hole i boken «Politi», en kritikerrost spenningsroman som fulgte Holes liv i Oslos gater. Nå er endelig den legendariske etterforskeren tilbake for å løse nye mysterier i boken «Tørst».

Som første utsalgsted i verden lanserer Tanum Paleet den etterlengtede romanen med brask og bram, mandag 20. mars kl 22:30.

Forfatter, Jo Nesbø, tar selv turen til Tanum for å snakke om og signere boken. Med seg har han Trond Viggo Torgersen som ordfører og intervjuer, og sammen tar de oss dypere inn i Holes forskrekkelige univers.

 

Mandag 20. mars kan du være blandt de første i verden til å sikre deg en signert utgave av "Tørst".

Denne mandagen vil Public Matpub i matkjelleren servere en ekte Burger og Børst-meny i skikkelig Harry Hole ånd. Hele dagen får du to sliders (Bacon cheese) og en øl for kr 198,-

Taqueria utvider også åpningstidene, slik at du kan lade opp til møtet med forfatteren med deilige, meksikanske forfriskninger.

United Bakeries holder åpent til 00:30, slik at du kan varme deg med en deilig kopp kakao eller nyte et glass prosecco mens du blar i gjennom den rykende ferske utgaven av «Tørst».

Burger og børst-menyen hos Public Matpub består av 2 sliders og en pils til kroner 198,-

Taqueria utvider åpningstidene mandag 20. mars.

United Bakeries holder også åpent til 01:00 denne kvelden.