Turbandagen ble en fantastisk opplevelse, også i år. Med kåringen av Oslo-turbanen, folkefesten ute i Spikersuppa og engasjerte ansatte inne hos oss ble dagen en flott opplevelse for alle som tok veien til Oslo sentrum denne dagen.

Fotograf Stephen Butkus var på plass for å portrettere Oslofolk med turban. Med en back-drop og lys rigget han seg til og dokumenterte alle som ønsket det gjennom hele dagen. Bildene ble printet ut på stedet og danner nå en stor vegg i vårt inngangsparti.

 

 

Bildeveggen blir stående hele uken. Fra tirsdag 2.mai kan du komme å hente ditt portrett på SVEAN (i 2. etasje).

Vi takker alle som kom denne dagen, og håper den gode stemningen og atmosfæren var til inspirasjon. Dagen var for oss en hyllest til det at ingen av oss er like. Tvert i mot feirer vi hver dag at alle er annerledes.