Slik ser paradegaten vår ofte ut på 17. mai. (Foto: Ragnar Singsaas/WireImage/GettyImages)

Vi har alle grunn til å være stolte av Nasjonaldagen vår, og i år feirer vi 203 år siden Grunnloven ble signert på Eidsvoll. Få land kan skryte av en sterkere nasjonal feiring enn oss i Norge, og i Oslo er vi ekstra stolte av å kunne feire dagen med veldig mange ulike kulturer. Når vi nå nylig har feiret med Turbandagen skal vi også ta med oss denne gleden i hvordan vi feirer vår største og flotteste dag.

Henrik Wergeland står støtt på sin støtte ute i Studenterlunden, og han satte barna høyt. Det gjør også vi når vi nå planlegger «Den Store Festen».

To søte jenter ute i barnevognen, under feiringen av 200-års jubileet 17. mai 2014 (Foto: Tolga Akmen/Anadolu Agency/Getty Images)

07:30 åpner United Bakeries for frokostservering og fra 12:00 er alle restaurantene åpne.

Vi har også inngått et samarbeid med våre naboer i Det Norske Teatret. Skuespillere fra Det Multinorske vil komme til oss og holde små miniforestillinger av «Askeladden og dei gode hjelparane». Bakgrunnen for Det Multinorske er at Det Norske Teatret ønsker å skape et ensemble som gjenspeiler det moderne Norge. Og dette er vi glade for å få til oss på nasjonaldagen. Forestillingene vil foregå fra klokken 12, på de ulike spisestedene, og er egnet for barn mellom 1 og 6 år.

Klikk over, for å komme til vårt Facebook-event der alle detaljer om forestillinger og litt annet finnes. Velkommen til feiring, både før, under og etter vår nasjonaldag!

Dette er noen av skuespillerne fra Det Multinorske. Hver halvtime fra 12 til 14 har de forestillinger på Paleet.

Klovnen Ekko kommer også, og vil trylle, gjøgle og lage ballongdyr, fra 12 til 16.

Skulle du ha behov for litt oppdatering av garderoben, i bunadssmykkeskrinet, pynten, eller noe annet til denne dagen står våre butikker til disposisjon hver dag.

Vi ønsker deg velkommen!