Han: Alt fra YME Hun: Jakke fra Svean, kjole fra Ilse Jacobsen, veske fra YME

Do you really want to live forever? Forever, and ever.
Aplhaville

Turtleneck fra LARA, dungarees fra Svean, veske fra YME

 

Enten det er snakk om 17.mai minus bunad, bysykkeltur til Sørenga, lunsj på Vippa eller casual parkliv, er våren definitivt sesongen vi bruker byen mest. Og med inneklemte dager og bare ankler i fokus går vi inn i Den Store Festen med vårens nyheter på agendaen! 

Hun: Jakke og sko fra Svean, kjole fra Ilse Jacobsen, veske fra YME Han: Alt fra YME

Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat

Bukse og skjorte fra YME, solbriller fra Krogh Optikk, jakke fra Follestad

Lurer du på hvordan du stryker en skjorte før du skal på date? Eller trenger du et sted å spise på 17.mai hvor du faktisk kan booke bord på forhånd? Visste du at Paleet alltid har et spennende pop-up konsept på huset, eller lurer du på hvordan du skal knyte en ekte Windsor?  Klikk deg gjennom festarkivet (direkte over her) for svaret på all the above mens du gleder deg til våryre dager i verdens beste by å tilbringe våren i. Hvorfor ikke gjøre det med litt Oslo-tunes på øret? Vi har laget den ultimate listen sammen med dere her.

Kjole og smykker fra Svean

Sooner or later they all will be gone Why don't they stay young?