Ta bysykkelen til St.Hanshaugen, trikken til Utsikten på Ekeberg, bussen til Bygdøy, båten til Gressholmen, lunsjen på Vippa, bybadet på Sørenga, utepilsen på Grünerløkka, juicen på Frogner, pikniken på Tøyen. Gå i sandaler og bær alt du kan i tøynett eller stråvesker. Kjøp blomster til balkongen, håndklær i lin og hopp fra 10’metern på Ingierstrand. Smil sammen med venner over pølser på en engangsgrill, spill Kubb og fikle med spinners, gi hverandre en klem, og spis billig take-away på til måkeskrik på et svaberg.

 

Badedrakt, bikini & slippers fra Det Lille Under - Håndkle og årets beach party tilbehør fra Cornelias Hus - Solbriller fra Céline/Krogh Optikk

Tropisk Afterbeach

Legg igjen monokrom minimalisme hjemme og slipp strandløven i deg løs med et fyrverkeri av farger og mønstre. Ta med deg venner til en av Oslo’s mange strender, spill årets sommerlåter fra et bluetooth-anlegg med ekko, og lag drinker mens solen sakte men sikkert forsvinner i horisonten.

 

Badedrakt fra Det Lille Under - Alt til beach party fra Cornelias Hus - Solbriller fra Céline/Krogh Optikk - Sandaler fra Stine Goya/Svean - Parfyme fra D&G/Kicks - Nett fra

Grønn sommer midt i byen

Oslofolk elsker parken. Ja, de kalles bare parken – alle de åpne, bortgjemte, store og små grønne flekkene i byen. De finnes overalt og i ulik skala. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for om du vil slappe av, trene, drikke pils eller ha en lekeplass i nærheten. Parkene i Oslo er på sitt beste om sommeren.

Med grønske på kjolen og lukten fra engangsgrillen i håret inntas parken med latter hele døgnet om sommeren. Solen legger seg sent, og lyset enda senere. Døgnfluene sloss om oppmerksomheten med musikk fra små bærbare høyttalere, og kjølige sommerkropper pakkes inn i pledd og take-away kaffe. Bikini, lag-på-lag og godt selskap er de beste ingrediensene til en dag i parken hvor verden rett og slett virker helt perfekt.

Hotpsots:

Oslo-sommeren er unik enten du henger med venninnegjengen, typen, turister på besøk eller familien. Kombiner en tur til Astrup Fearnley med bystranda på Tjuvholmen, eller besøk den nyeste delen av byen og få sand mellom tærne på Sørenga. Ta bussen ut til Sydhavna på Ulvøya, eller ha stupekonkurranse fra 10-meteren på Ingierstrand. La vannskliene sjarmere barna på Frognerbadet, eller ta sykkelen ut til utallige utendørsopplevelser på Bygdøy. Ta en overnattingsutflukt til Langøyene, eller legg løpeturen til Frysja-området og avslutt med et forfriskende bad.

Sneakers fra Kiman Woman - Kjole fra Kokoon/Svean - bærenett fra Norse Project/Svean - Ring fra Tom Wood/YME - Veske fra J.W. Anderson/YME - håndkle og drikkeflaske fra Cornelias Hus - Bikini fra Det Lille Under - Solbriller fra Krogh Optikk - Bronze booster fra Kicks