Pssst...Drømmekjolen fra ByTimo er nå på salg.

Skiltene er hengt opp og startsskuddet for årets sommersalg er gått. Hos ByTimo bugner det over av florette print, silkekvaliteter og vårens nyheter til rabattert pris. Jentene hos ByTimo holder opp en hvit sommerdrøm.

«Denne for eksempel. Den har vært en favoritt blant en rekke stilikoner og er etter vår mening definisjonen på den ultimate sommerkjolen. Skikkelig romantisk og chic.»

I tillegg viser de frem undertøy i pasteller, lette bomullsplagg og en delikat bomber i silke.

«Vi liker å lage plagg som gjør folk glad, og nå som det er salg, og du kanskje finner kjolen du har siklet på lenge til nedsatt pris, blir du kanskje litt ekstra glad?» 

Jentene hos ByTimo gleder seg til å finne årets sommerdrøm til deg.

Rett over gangen for ByTimo finner vi Kiman Woman. En sjelden perle av en multibrand-butikk med fokus på skandinavisk hverdagsmote. Her finner du merker som Munthe, DAY, arniesays, Baum und Pferdgarten, Hunkydory, ell&il og Geztuz.

 

Se etter klassiske, kanskje litt mer kostbare items på salg. Som skinnjakken du kan bruke år etter år, eller jeansen du kommer til å bruke til alt.
Kiman Woman

Pssst... Shearling-jakken fra Gestuz henger og venter på deg.

Fokuset på skandinaviske brands tas på alvor hos Kiman Woman. De plukker rett og slett ut en perfekt blanding av hverdagslig basic og tøffe statement-plagg.

«Det beste vi vet er når kundene kommer tilbake fordi de er så fornøyd med det de kjøpte forrige gang. Vi prøver å mikse dyrt og rimeligere, minimalistisk og maksimalistisk. Alltid med god kvalitet og et stort smil.»

 

APHRU kombinerer verdens fineste jersey med norsk design og italiensk håndverk.

APHRU er et resultat av det å være lei av å føle seg ubehagelig i klær. Når du er på et fly på vei til et viktig møte, eller har det travelt med å komme deg fra a til b, hva er mer fristende enn å hoppe inn i det mest komfortable du eier? APHRU lar ikke komfort gå på bekostning av stil.

«Vi kombinerer verdens fineste jersey stoffer med behagelig norsk design og italiensk håndverk. Alle våre stoffer håndplukkes fra de fineste stoffhusene i Europa. Hvert stykke i APHRUs samling er designet for dagens moderne kvinner, som ønsker å se bra ut og føle seg komfortable hele dagen.»

Bruk årets sommersalg til å finne spennende pieces som stikker seg litt ut! Bitte Kai Rand representerer en stram, men behagelig skandinavisk look med fokus på god kvalitet og perfekte snitt.
Thea, Bitte Kai Rand

Bitte Kai Rand har de siste årene gått gjennom en subtil transformasjon. Snittene er litt yngre, helheten enda skarpere. Fargepaletten på årets sommersalg har referanser fra Egypt, med gull, okergult, dyp lilla og beigetoner.

«Er det ikke moro med litt gull da? Hos oss finner du kuppene som nok er mer skarpe i kantene enn romantiske. Typisk skandinavisk minimalisme, men uten at det går på akkord av å våge og bruke farger. Vi liker klare, sterke farger i kombinasjon med spennende mønstre og fantastisk kvalitet,» siwer butikksjef Thea.

Bitte Kai Rand byr på skandinavisk minimalisme med vibber fra Egypt til sesongens salg.

Bitte Kai Rand er typisk skandinavisk minimalisme, men uten at det går på akkord av å våge og bruke farger.
Thea, butikksjef, Bitte Kai Rand

Håndplukkede, skandinaviske favoritter på salg:

Skinnjakke fra Gestuz/Kiman Woman - bukse i gull fra Bitte Kai Rand - skjørt, genser og singlet fra Gestuz/Kiman Woman - sort kjole fra Munthe/Kiman Woman - blondekjole fra baum und pferdgarten/Kiman Woman - asiatisk inspirert silkejakke fra ByTimo