Dunjakke fra Save the Duck/Lara - Kimono fra Ilse Jacobsen - Jeans fra Acne/SVEAN - Slip-in loaferse fra Acne/SVEAN - Cardigan i cashmere fra Lara - bluse fra Rodebjer/SVEAN - Vest fra Ricco Vero

Cashmere er jo en evig klassiker som aldri kan bli feil. Vår cashmere fra Gert finner du i alle regnbuens farger, og overdelene passer til alle sesonger.
Susanne, Lara

Pssst... Akkurat nå får du cashmere fra Gerts Oslo til nedsatt pris.

Susanne hos Lara forteller om et bredt sortiment med kvalitet. Spesielt trekker hun frem favorittene du kan bruke sesong etter sesong, og til alle årstider.

«Vi er glad i overgangsplagg. La oss være ærlige, den norske sommeren krever ofte litt varme klær, og cashmere er en ypperlig følgesvenn uansett sesong. I tillegg er overgangsjakkene våre fra Save The Duck en stor favoritt, og silkeblusene fra Stenströms. De er vidunderlige og passer like godt til hverdags som til fest,» forteller hun.

Ponchoer og skjerf er også en stor hit hos Lara.

«Skjerfene fra Hemisphere er en av våre bestselgere, og det er ikke uten grunn. Folk kommer gjerne innom sesong etter sesong for å sikre seg en ny favoritt, og akkurat nå er de faktisk på salg! De er noe vi egentlig aldri gjør med Hemisphere, men akkurat nå henger de her og venter på å bli noens bestevenn.»

 

 

Italiensk kvalitet hos Enzo Poli er en fryd for foten.

Enzo Poli kombinerer hverdagskomfort med killer-heels i et delikat univers. Her finner du statement-skoene til sommerens festligheter og en kvalitet som gjør at du kan danse deg gjennom hele kvelden.

«Komfort er ekstremt viktig. Akkurat nå er det jo XL-sålen som er veldig i vinden, og det fortsetter utover høsten. Til sommersalget anbefaler vi å sikre deg skoene som kan bli med deg gjennom flere sesonger. Tenk trend, men ikke vær slavisk. Klassikere er klassikere for en grunn. Men, på en annen side – få ting er jo morsommere enn å impulsshoppe et par hinsides fantastiske fargeklatter du bare vet folk vil snu seg etter på gaten.»

Kåpe fra Rodebjer/SVEAN - silkebluse fra Lovechild/SVEAN - skjorte fra Aiayu/Cornelias Hus - Kjole fra Rabens Saloner/Cornelias Hus - Bluse fra Rodebjer/SVEAN

Mitt beste tips er å gå for sommerens deiligste kjoler og mykeste bomull! Perfekt til sensommerens bryllup og til late dager langs en strand.
Camilla, Cornelias Hus

Sikre deg sommerens desidert fineste kjole på salg hos Cornelias Hus.

Cornelias Hus er en verden av optimisme og fantasi. Dette er livsstilsuniverset du kan drømme deg bort i, både på mote- og interiørfronten. I det hele tatt får en lyst til å flytte inn i butikken og omgi seg med alle de kule og spesielle tingene de har der. At nå store deler av butikken, inkludert merker som Aiayu, er på salg gjør det ikke akkurat noe mindre fristende.

 

Pssst... Danske Nuè Notes finner du på salg hos SVEAN

«Jeans og sko. Og jakker. Nesten alle jeansene våre fra Acne er nå på salg. Herlighet, bare det i seg selv sier vel sitt om at det er verdt det å ta turen. Og Rodebjer. Bedre kvalitet og spennende design finner du ikke.»

SVEAN er butikken som kan sette alle og enhver i shoppe-koma. Her kan du virkelig sikre deg sesongens it-plagg, og få med deg verdens beste råd fra ekspertene på kjøpet.

På tide å fylle på i garderoben, sa du? Velkommen til kvalitetssalg hos Paleet!