Røffe kanter og hverdagsfavoritter hos Timberland.

«En klassisk shorts kan brukes gjennom hele sommeren, enten du kombinerer med en sommerfrisk t-skjorte eller en skjorte. Denimskjorten er et ikonisk og behagelig plagg du kan bruke sesong etter sesong.»

Hos Timberland er salget godt i gang, og butikken er stappfull av valgmuligheter. Et ypperlig utgangspunkt for påfyll i garderoben.

 

 

Pssst... Gå ikke glipp av salget hos Timberland.

Bruk shortsen som et utgangspunkt når du setter sammen sommerens antrekk. Og ikke vær redd for å sette litt farge på tilværelsen.
Timberland

Caps og denimskjorte er sommerens hit på salg!

Dårlige hårdager reddes inn med en caps. Kjølige sommernetter fikses med en strikket genser, og dagens utflukt gjøres best med ordentlige sko.

«De klassiske seilerskoene våre er jo alltid populære, og salget byr ofte på kule farger på bestselgende modeller.»

 

Norse Projects er skandinavisk på sitt aller beste.

Norse Projects embody the true Scandinavian design aesthetic in their clothing; clean lines and beautiful materials with minimal fuss and classy detailing.
Norse Projects

Inspirasjonen til det danske merket kommer fra nordiske land i en miks med klassisk work-weat og militær-silhuetter. Kvaliteten er fantastisk, og alle klærne er produsert i Europa i premium materialer.

 

Norse Projects Lookbook ss17

«Med alt i fra regnjakker til enkle t-skjorter i kolleksjonen er Norse Projects et merke du uten tvil burde sirkle deg inn på nå under salget,» forteller de hos SVEAN.

I tillegg til Norse byr SVEAN på alt en drømmegarderobe måtte ønske seg, og er alltid først ute med de siste trendene.

Salget på Paleet fortsetter. Vi anbefaler å være raskt ute for å sikre deg dine nye yndlingsplagg!