Caps fra Polo/Follestad - Solbriller fra Krogh Optikk - Ginger Beer fra Cornelias Hus - Badeshorts fra Follestad - Bok fra Tanum

Til tross for at fellesferien snart er et tilbakelagt kapittel lever vi videre i sommerbobla. August har til vane å by på fantastisk stemning i hovedstaden, med festival- og parkliv øverst på agendaen. Bruk dagens til fots langs Akerselva, spis lunsj i Birkelunden, dra på date i Botanisk Hage, og lad opp til Øya i Middelalderparken.

Bok fra Tanum - Piquet og badeshorts fra Follestad - Håndkle, ingeræføl og drikkeflaske fra Cornelias Hus - Bag fra Riccovero

Kule kontraster

Det snakkes om en ny, mer fargeglad trend på senteret. Det monokrome forblir, men får nå selskap av knallfarger, lekne mønstre og løsere snitt. Den sporty looken har fått ordentlig fotfeste, og sneakers står fremdeles øverst på hitlista.

– Det er ofte sånn at vi nordmenn går for primærfarger. Beige shorts, marineblå piquet, lysblå skjorte, brune sko og så videre. Du skjønner greia. Vi burde definitivt forsøke å våge oss ut på litt mer farger i garderoben. Det trenger ikke bli helt sirkus selvom alt ikke er jordfarget, sier gutta hos Follestad. Polo nevnes som en definitiv sommerfavoritt, hvor spreke farger møter uunngåelige klassikere.

 

Sommerens beste bøker finner du hos Tanum - Solbriller fra Krogh Optikk - Sko fra Timberland - Face Mist fra Kicks - Skjorte fra Follestad - Klokke fra YME

Pssst… Ditt beste tips i varmen: Ginger Beer fra Nicolas Vahe er brygget på tradisjonelt vis, og karakteriseres med en unik balanse av smak og aromatisk intensitet. Dette ølet er alkoholfritt, men uten at det går utover smaken. Nyt den herlige smaken av ingefær sammen med sensommerens piknik i parken. Det er veldig bra med sushi, og bør nytes iskaldt i godt selskap.

La impulsiviteten rå mens du trekker inn det siste av sommerluften. Ta heller med en ekstra genser enn å måtte være den som ikke kan være med videre fordi du fryser. Du er ikke keen på å gå glipp av Oslo i august.

Genser fra SVEAN - Shorts fra Follestad - Sneakers fra SVEAN

Hotspots:

Kom i ordentlig Oslo 31.august stemning sammen med vennegjengen på Frognerbadet, se sola gå ned over vannspeilet ved Barcode, dypp tærne i Sognsvann, følg med for å se når det er utekino på St.Hanshaugenprøv ut alle matbodene på VIPPA, og lek turist i egen by ved Tøyen Kulturpark. Ta med deg en god bok til Torshovdalen, og ta joggeturen langs Ljanselva fra Nøklevann til Bunnefjorden.