Loafers fra Enzo Poli - smykke fra Tom Wood/YME - turtleneck fra Arniesays - fuskepels fra Stand/YME - Bukser fra Rodebjer/Svean Foto: Rodebjer

Praktisk chic

Når komfortabelt er trendy kaster de fleste nordmenn seg på moten. Med komfortabelt mener vi ikke allværsjakke og ryggsekker egnet for en dagstur. Nei. Komfortabelt på Paleet er gode kvaliteter, behagelige snitt og plagg du kan bruke til flere anledninger. De Skandinaviske merkene vet å ta komfort gjort chic på en særegen måte. Bruk en fuskepels med dyreprint over en løs bukse, og lave loafers med tykk såle til en klassisk turtleneck. La høstens make-up være naturlig, og pakk inn løst hår i sesongens fargerike luer.

Pssst… Flere håndplukkede nyheter til travle kvinner finner du her.

Foto: Acne

Den litt nerdete hipster-looken er fremdeles sterk i motebildet, dog med løsere snitt, 90-talls referanser og i behagelige fargenyanser.

Parfyme fra Aqua de Parma/Kicks - jeans fra Jacob Cohen/Follestad - t-skjorte fra Acne/Svean - skjerf fra Holzweiler/YME - sekk fra Saint Lauren/YME - jakke fra Timberland - briller fra Krogh Optikk - hoodie fra CdG play/Svean

Norm-core-nerdens hevn

Fra skole til trening til date til pils med gutta. Stilen skal heldigvis være casual, også for gutta denne høsten. Den smale, androgyne og monokrome stilen vi har sett en del sesonger nå får godt selskap av en hakket mer avslappet og ledig look. En klassisk jeans og et par sneakers kan friskes opp med et skjerf og en signaturduft, og en hoodie er jo, hvis vi skal være ærlige, det definitivt diggeste plagget vi vet om. Jordfarger, skinndetaljer, og ensfargede t-skjorter er en sikker vinner, gjerne i kombinasjon med ruter og et par iøyenfallende briller.

Pssst… Visste du at du kanskje trenger briller? Les mer her.

 

Norsk tips: YME er stappfull av freshe nyheter fra Tom Wood.

En norsk shout-out

Skal vi trekke frem én kolleksjon som gir oss gåsehud denne høsten, er det Tom Wood. Blandingen av okergult, denim, grå ull og leken geometri gjør at vi ønsker kaldere tider hjertelig velkommen. Tom Wood-arméen har funnet oppskriften på en perfekt balanse mellom hverdag og hype, og vi har simpelthen lyst på absolutt alt.

Pssst… Få en sniktitt på neste vårs Tom Wood-kolleksjon her.

Perfekt date: Neglelakk fra YSL/Kicks - notatbok fra Moleskine/Tanum - sneakers fra Adidas/YME - Kåpe og tights fra Toteme/YME - bluse fra Kokoon/Svean - veske fra Boyy/YME

Brunsj i høstfarger

Drik kakao fra altfor store kopper, gå en lang tur i høstløvet, se så mange episoder du vil på Netflix, les boken du ikke rakk å lese i sommer, og bruk søndagene til sene brunsjer med en du er skikkelig glad i. Høsten trenger ikke være kald. Den kan faktisk tvert imot være årets varmeste årstid, sånn sett. Innendørs er plutselig hyggelig. Nyt det med god samvittighet!