Fargerik høst hos YME.

Fargefest for viderekommende

Holzweiler er i vinden som aldri før. Med massiv oppmerksomhet fra it-jenter som Gigi Hadid har det norske klesmerket virkelig satt sitt avtrykk på den internasjonale mote-scenen. Men, det startet imidlertid med skjerf. Ullskjerf på rull utgjorde startskuddet som senere har utviklet seg til å bli en av Norges viktigste klesmerker. Denne høsten satser de på klassiske ruter i freshe farger, røffe overflater og nedtonede, grafiske mønstre.

Hos YME ser vi ellers masse attitude i form av sterke farger, materialer som fløyel og lakk, kombinert med statement-smykker og moderne tolkninger av klassiske ikoner. Tilbehøret for høsten skal synes. Det er lekent, men allikevel med en tilbakelent holdning, hvilket gjør det perfekt for både less is more og more is more.

J.W Anderson er et eksempel hvor innovasjon møter ikonisk design. Deres klassiske Pierce- og logo-bag har fått ny drakt med rå metallic og nostalgisk heklemønster. Semsket skinn i rust kombinert med logoen i gull utgjør et delikat ensemble for den klassiske logo-vesken. En ny veskefamilie som raskt presset seg vei opp på listen over vesker du vil rydde plass for i garderoben.

J.W Anderson's Pierce i metallic

Skarp skandinavisk 

Fra fargefest hos YME til monokrome detaljer hos Svean. Med fokus på skandinavisk design går Jan og gjengen hos konseptbutikken en stilren sesong i møte.

Fargeskalaen strekker seg i all hovedsak fra svart til gråtoner, men uten at det blir kjedelig av den grunn. Det oser nemlig av skandinavisk minimalisme, med kvaliteter og snitt i verdensklasse. At det i tillegg også popper ut i ensfargede sukkertøy som et par rosa sneakers fra Common Projects, eller subtile fargeklatter fra smykkemerket Anni Lu blir universet komplett.

Rene linjer hos Svean.

Du trenger ikke skrike høyest for å bli lagt merke til. Av og til kan en helsvart look si mer enn alle blomsterprint i hele verden. Tilsammen. Det ligger i detaljene og snittene i det du velger...