Vi kombinerer verdens fineste jersey-kvaliteter med stilrent, norsk design og italiensk håndverk.
Anita Godell

«The art of easy living»

APHRU er resultatet av at grunnlegger Anita Godell var lei av ikke å være komfortabel i klærne sine. Hun klarte ikke finne perfekt easywear til en hektisk hverdag, da hun pendlet mellom to europeiske byer.

Hun kunne simpelthen ikke forstå hvorfor det behagelige alltid måtte vike for å se bra ut. Hvert plagg fra APHRU er designet med en filosofi om å motbevise nettopp det. Hvert plagg er tilpasset den bevisste kvinnen som elsker komfort, men som samtidig ikke ønsker at nettopp denne komforten skal gå på akkord av stil.

«Når du er på reise, på vei til et viktig forretningsmøte, eller balanserer mellom jobb og familieliv i hverdagen er det ufattelig fristende å trekke på seg en behagelig joggebukse. APHRU er easywear laget av den fineste jersey som passer til alle situasjoner den moderne kvinnen befinner seg i,» sier Camilla hos APHRU.

 

Norsk design, italiensk kvalitet

APHRU er designet i Norge, mens produksjonen er lagt til Navigli-området i Milano, Italia. Her bringes den skandinaviske minimalismen til livs med det beste italiensk håndverk har å by på. Alle stoffer er håndplukket fra de beste produsentene i Europa, og alle APHRU’S produkter er etisk produsert fra a til å. Merket er medlem av IEH (Ethical Trading Initiative Norway), og lar med andre ord aldri mote gå på akkord av etiske retningslinjer og fornuftig produksjon.

«Vi lette etter den best kvalifiserte jersey-syersken i Milano og var heldige som fant Giovanna som nå er vår produksjonsleder. Sammen med familien hennes etablerte vi APHRUs første produksjonsanlegg. De startet for to år siden som en gruppe på tre. Nå er de et lag på ni, og vokser fortsatt. Med en organisasjon som er strippet for unødvendig administrasjon, kan vi produsere klærne våre i sentrum av verdens hovedstad for fine klær, samtidig som vi tilbyr den høyeste kvaliteten til rimelige priser,» forteller Anita om produksjonen.

 

 

Our approach to production ensure that tradition and experience blend with state-of-the-art technology. Each APHRU piece truly reflects the passion of the people who made your garment.

Gudinner & primærfarger

Selve navnet APHRU er Etruskernes gudinne for skjønnhet og velvære, slik Afrodite er for grekerne. Fargen og fonten på selve logoen er inspirert av italienske gateskilt.

Jersey blir brukt som hovedmateriale i alt APHRU lager, og de er tro til en ensfarget palett som spenner fra sart og lyst til bold og mørkt. Høstens kolleksjon domineres av svart, marineblått og grått. I tillegg til jersey byr høsten på deilig ull og en teknisk ullblanding som både er vann- og vindavstøtende. Stoffet gir en stiv silhuett, men føles silkemykt mot huden. Stil og komfort. APHRU i et nøtteskall.