Å komme inn til Kicks er som å tråkke inn i en godteributikk for alle skjønnhetsglade sjeler. Nyheter og gode råd kommer på løpende bånd, og akkurat nå er det spesielt én ting beauty-teamet anbefaler.

– Finn en god peeling. Naturlig glød er det beste skjønnhetstipset som finnes. Kombinert med et smil og velstelte negler, sier Monica.

Ok, men hvilken peeling bør jeg velge, da?

– Det er individuelt og baserer seg på hva slags hudtype du har. Hvis jeg skal nevne ett produkt må det bli Clinique sin 7 Days Peeling. Et skikkelig vidunderprodukt vi kan anbefale de aller fleste. 

Nypeelet hud og perfekt base

Burgunder & metallic

Vi snakker om trender. At burgunder er en deilig farge om høsten, og hvordan vi denne høsten tar skrittet videre med den naturlige looken som har florert de siste sesongene. I høst skal den nemlig være hakket mer polert i finishen, med bronze-aktig glød og lepper i fokus. I tillegg gjør 90-tallet et comeback med metallisk opprør, og rødtonene dominerer også i make-up bildet.

Røde lepper er ikonisk. Denne sesongen kan de gjerne være matte.
Monica, Kicks

– Høsten er egentlig litt hva du gjør det til selv. Det er jo noen helt klare tendenser som vi har vært inne på, men i all hovedsak er det opp til hver enkelt å finne sitt personlige uttrykk. Noen kjører på med full fargefest og masse glitter, mens andre holder fremdeles en knapp på nude-looken og tar med seg sommergløden inn i vinterhalvåret.

Uttrykk som the banana, groomed minimalism og statement-mani peker seg allikevel ut i det internasjonale skjønnhetsbildet. Sterke farger på øyeskyggen som følger lokket er for de mest dristige, mens velstelt minimalisme er en mer hverdagslig look som kler de fleste. Neglene skal være dramatiske og plutselig er både krystaller, sjakkmønster og hardcore metallic helt innafor.

Høsten hos kicks er altoppslukende. En blanding av maksimalisme og minimalisme, med en god dose gode råd og god hudpleie.

– Jeg anbefaler absolutt alle å teste ut maskene fra Starskin. De pleiende ansiktsmaskene gir deg skikkelig Hollywood-hud. I tillegg er det ekstremt viktig med en god leppepeeling, da vinterhalvåret har en tendens til å gi tørre, sprukne lepper, avslutter Monica.

Pssst… Akkurat nå fylles hyllene opp med det splitter nye merket Linda Hallberg Cosmetics. Make-up artisten og influenceren fra Sverige lager multi-use produktene du kommer til å elske.

Linda Hallberg Cosmetics er høstens nyhet hos Kicks!