Hundre og seksti år med historie

Devold stammer fra fjæresteinene mellom Sunnmørsalpene og Ålesund. Tilbake på 1860-tallet utviklet Devold-gründer Ole Andreas Devold arbeidstøy for fiskere som jobbet i de værharde omgivelsene langs kysten og i ishavet. De robuste plaggene var førstevalget til Roald Amundsen og andre polfarere.

Idag har de tradisjonelle genserne funnet gjenklang i en urban retrostil, blandet med nøye utvalgte produksjonsmetoder og verdens fineste merinoull. Devold-universet spenner fra ekstreme utendørsopplevelser til rolige søndagsturer i skogen, og videre ut i storbyens gater.

Et gammelt kampanjebilde for Blaatrøia og dagens strikkefavoritter

Urban livsstil i ull

100% merinoull som ikke klør passer like perfekt under blusen på jobb som til lang brunsj med venninnene, eller en aktiv søndag med barna. Rett tykkelse til riktig bruk gjør ull til en ultimat følgesvenn enten du løper deg en tur i høstværet, koser deg i sofakroken foran peisen, eller når hele familien skal ut på tur. Du trenger med andre ord ikke være polfarer for å ha med deg Devold inn i hverdagen. Med egne program for både løping, mellomsesonger og hard vinter gleder de ansatte seg til å hjelpe alle ullglade med å finne frem til akkurat sin favoritt.

Opplev den beste ullen som finnes til hele familien hos Devold.

Dilla på strikk            

Hver høst og vinter lengter vi etter den store, tykke strikkegenseren som ikke klør. Du vet, den du alltid kan slenge over både jeansen og kjolen. Den du flytter inn i nå og ikke tar av deg igjen før langt utpå våren igjen. Med klassiske mønstre og snitt produserer Devold ikoniske strikkegensere som garantert holder deg varm gjennom Kong Vinters sesong.