Denne vinteren skal glitre i blått, skinne i gull og rockes i sølv. Velg mellom evigvarende diamanter og lekne fargespekter. Hold det helt nede med en diskrét klassiker, eller gå all in disco med overdådige uttrykk.

Med julebordsesongen rett rundt hjørnet er det ingen tvil om at årets smykker er på alles lepper. Hvilken stil er du?

Blåtoner er veldig riktig denne sesongen. Det er noe fantastisk delikat og eksklusivt over fargen blå.

Hos Gullsmed Heyerdahl snakkes det om diamanter og årets blåtoner. Om norsk design og kvalitet.

– Nå mot jul er det veldig mye klassisk som står i fokus. Diamantene du kan ha for alltid, og som du blir mer og mer glad i jo lenger du har dem. Men, vi har jo også rimeligere trend-pieces som egner seg perfekt til årets julebord.

Smykker fra Hasla sin Skjell-kolleksjon i deilig fusjon med Nué Notes-kjolen fra Svean

Fra verkstedet til norske Rikke Harsheim. Rikkeringen er fremdeles like populær.

Med norske merker som Rikke Harsheim og Hasla står smykker fra Gullsmed Heyerdahl øverst på manges ønskeliste denne julen, noe de ansatte selvfølgelig synes er veldig hyggelig.

– Vi har mange faste kunder som kommer innom år etter år for å finne den perfekte julegaven til en de er glad i. Det er alltid moro når både faste og nye kunder utfordrer oss på jakt etter noe helt spesielt.

Hos Gullsmed Heyerdahl får du alt et smykkehjerte kan ønske seg...

Vi brenner for at smykker skal være noe du har lyst til å bruke til alle anledninger.
Pandora

Hos Pandora er det trend og utvalg som betyr noe. Deres sjarmerende charms er et allerede anerkjent og elsket smykke med masse rom for personlighet.

– Du kan sette sammen armbåndet ditt akkurat som du vil. Vi lager også mye limited editions innenfor charms, noe som gjør det ekstra moro. 

Også hos Pandora er det mye blått denne vinteren. Spesielt en dyp, himmelblå tone i kombinasjon med sølv skiller seg ut.

Personlige charms i årets blåtoner.

Smykkene til Pandora er klassiske og feminine med en leken edge. Overkommelige priser gjør dem ideelle for årets festsesong.

– Vi har fantastiske sett med kjeder, øredobber og ringer. Spesielt et avlangt, dråpeformet sett har vi stor tro på denne vinteren. Passer perfekt til både hverdags og fest, og til både enkle kjoler og antrekk som gjør litt mer ut av seg.

Smykker fra Pandora i kombinasjon med årets julekjole fra Cathrine Hammel/Cornelias Hus

Er du i tvil, gå for det klassiske. Du slår aldri feil med klassikerne.