Er det flere enn oss som synes dette er den fineste tiden av året?

Det er igjen duket for skikkelig julegateåpning og åpningsshow i Spikersuppa lørdag 25. november.

PROGRAM:

Klokken 16 er det offisiell åpning og julegateparade ved Jernbanetorget. Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam åpner og det blir utdeling av godteposer og lys til barna. Julenissen, smånissene fra Putti Plutti Plott og varaordføreren leder an i hest og slede en stor julegateparade opp Karl Johans gate.

På veien opp Karl Johans gate er det mange små og store overraskelser på veien.

 

Julegateparaden ender opp i Spikersuppa hvor det fra klokken 17 blir skøyteshow på isen med store og små isdansere fra Oslo Skøiteklubb. Rundt klokken 17.10 – 18.00 blir det høytidelig åpning av isbanen i Spikersuppa med ordfører Marianne Borgen.

Tiril Heide-Steen synger julen inn og Christer Tornell er konferansier og binder det hele sammen. Artisten Koy avslutter med lydshow før Isbanen åpner for publikum. Ta med egne skøyter eller lei skøyter for 100 kroner.

Deretter blir det filmvisning av julefilmklassikere på stort lerret og fyrverkeri klokken 19 på Aker Brygge.

Julemarkedet Jul i Vinterland holder selvfølgelig åpent og på Paleet holder butikkene åpent til klokken 19 og litt til dersom du ønsker det.

Bli med oss og kom i julestemning!

Se mer her.