Rikke Harsheim

Smykker fra Rikke Harsheim står øverst på ønskelisten til mange unge jenter og damer år etter år. I desember kan du komme innom og få målt ring størrelsen din og satt opp en ønskeliste hos oss.

Rikke Harsheim startet som gullsmed lærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981, og mesterbrev i 1985. Deretter en gemolog utdannelse fra universitetet i Oslo. Etterfulgt av to år i København der hun studerte design. Siden det har hun drevet sitt eget firma.

Hennes farfar Lars Harsheim startet en gullsmed fabrikk, som etter hvert hennes far, Arne Harsheim og hans to brødre tok over. Nå er det hennes datter Marikken som tar over de stolte tradisjonene. Marikken er kreativ, og elsker å skape lekre smykker.

Med materialer som gull, sølv, og edelstener er smykkene eksklusive, personlige og unike. Smykkene beskrives av Rikke som «en kombinasjon av mystikk og frodighet». De er fulle av detaljer som står i kontrast med hverandre, og har et unikt design man kan glede seg over livet ut. Smykkene snakker for seg selv! Kom gjerne innom for å se

Rikke Harsheim øredobber
E8989 ny_preview