Liten og stor taske fra Enzo Poli - Hårbørste fra Tangle Teezer/Vitusapotek - Drikkeflaske fra S'well/Cornelias Hus -Clay Mask fra L:A Bruket/Cornelias Hus - Såpe og svamp fra Meraki/Cornelias Hus - Duftlys fra Voluspa/Cornelias Hus

Ja, du burde sikkert vært ferdig med alt du hadde planlagt å gjøre før 1. desember. Du hadde planer om å gå inn i en svært behagelig, zen-aktig tilstand og surfe deg gjennom årets siste måned med god samvittighet. Sånn blir det jo aldri.

Så der står du. 24 adventspakker short, møkkete hus, adventskransen i en eller annen eske på loftet, og med en murrende forkjølelse som aldri ser ut til å ville gi slipp.

«Jo, selvfølgelig blir det adventskalender i år også,» proklamerer du til den du er mest glad i. Det er jo en tradisjon dere har hatt i alle år, til tross for at dere nå er voksne og kanskje har barn selv. Sannheten er at du selvfølgelig ikke har begynt…

Ok. Pust med magen. Adventskalenderen kan løses enkelt. Hva med å gå fra 24 små, og la oss være ærlig, unødvendige pakker, til én for hver søndag i advent? På den måten er det både realistisk å få til med tiden du har for hånden, og du kan heller legge litt ekstra i de 4 pakkene du nå skal gå til innkjøp av.

 

"Jo, selvfølgelig blir det adventskalender i år også," proklamerer du til den du er mest glad i. Sannheten er at du selvfølgelig ikke har begynt...

Ullundertøy fra Devold - Shower gel fra Biotherm/Kicks - Dry Cleaning Kit + Suede/Nubuck Cleanser fra Timberland

Gjør det enkelt. Finn noe den du kjøper til faktisk har bruk for. Føler du at du bruker opp halve lønna di på kalendergaver, sløyf en eller to og skriv heller noe hyggelig på en lapp, lag en god middag, skaff barnevakt og sitt å drikk kaffe hele dagen.

 

Vi kler oss i ullundertøy hele vinteren. Med andre ord, en sikker vinner enten det er til han, henne eller barna. I samme kategori går lue, skjerf, votter, hansker, sokker. Du kan aldri få nok av vinterens tilbehør.

Sokker, lue og genser fra Timberland - Sjokolade fra Lindt - Hårvoks fra Toni & Guy/Vitusapotek

I tillegg til ikke å fryse er velvære en viktig del av vinteren. Vinteren er innetid, og hva er vel bedre enn et langt bad eller en altfor varm dusj med gode produkter som tar vare på hud og hår? Grooming-produkter blir aldri kjedelig. Heldigvis.

Ullundertøy fra Devold - Skjerf fra Alpaca Society + votter med pelskant, og sminkepung fra Ilse Jacobsen - Håndkrem fra Biotherm/Kicks

Spiselige fristelser er også en slager. Sjokoladen du vet hun alltid har lyst på, den gode olivenoljen du vet han elsker.

Uansett. Tilbake til minimalt med tid og masse å gjøre. Desember, som vi også kan kalle det. Dette var noen av våre tips. Du får uendelig mange flere hos våre butikker. Velkommen til stressfri jakt etter gavene som passer like bra som adventspakker, som vertinnegaver eller julegaver.

Crispy truffles + Chocolate Fondue/Cornelias Hus - Sokker fra Becksøndergaard, luer fra arniesays, deksel fra DAY Birger et Mikkelsen/Kiman Woman