Det skulle vøri fire år i romjul…

Eller skulle det egentlig det? Romjulen, en slags limbo-aktig tilværelse, hvor julemiddagen fremdeles gjør at bevegelsesevnen din er sånn noenlunde, og bytting av gaver innen fristen bytter ut skituren du hadde planlagt, og kø på vei til hytta fører til romjulsmiddag klokken 23.30 da dere endelig er fremme.

Hva skal det egentlig til for at vi faktisk skal klare å senke skuldrene? Når skal vi evne å bare la oppvasken stå, og tenke at ingen faller fra dersom vi velger å gjøre det vi vil fremfor det vi må?

For la oss være ærlige. Det vi alle vil er vel å finne denne roen Alf Prøysen sang om. Tilbringe dagen i pysjen du fikk til jul, drikke kaffe eller te akkurat når du vil, se på så mange filmer øynene dine orker, treffe venner, være sammen med familien uten å stresse, ta et bad eller flere i løpet av dagen, spise kald ribbe i lefse, gå turer i nytt ullundertøy og gå inn igjen akkurat når du vil.

Nytt år, nye muligheter… Snart.

Ja, romjulen skal liksom være perioden hvor julemaset slipper taket, og hvor du til en forandring kan la gjøremål og plikter forsvinne bort i en tåke av restemat og svake drømmer for det kommende året. For julen er jo på ikke over i det pakkene under treet er borte, det er jo da den egentlig begynner. Når barna er travelt opptatt med å leke med årets gavefangst, når et par etterlengtede fridager kan brukes til å gjøre akkurat det du vil.

Om det er å se seg ut de beste godbitene til det kommende salget med en latté to go i hånden, eller i et fullpakket skianlegg med kakao på termosen vet vi ikke. Om det er Kvikklunsj eller Chablis, eller kanskje begge deler, spiller ingen rolle. Det eneste vi vet er at planene for neste år, alle krav og plikter kan vente litt til. Bare litt til.

 

Romjulen er til for å drømme. 

Den 2.januar er det salgsstart på Paleet, og allerede nå kan du drømme deg bort i høstens favoritter som snart settes ned i pris. Vi har tjuvstartet litt, og funnet frem noen designperler fra YME til henne. Perfekt kombinasjon av urban romjul og høyfjellsstemning.

Til alle herrer i dette land retter vi oppmerksomheten mot stilfulle Norse Projects. Kombinasjonen av street, klassiske snitt og innovativ fashion har det danske merket gjort seg kjent verden over. Det er enkelt og komplisert, og håndplukket kvalitet og snitt på sitt aller beste.

Norse Projects finner du hos SVEAN. Og du? De har tjuvstartet salget på utvalgte varer allerede nå…

Tilbake til planene for neste år. Hos oss på Paleet gjør vi vårt for å bidra til akkurat denne stemningen. Følelsen av frihet til å nyte en behagelig, stressfri romjul. Hos The Room kan du bytte ut tung julemat med friske salater, eller la deg friste av deilige småkaker til en perfekt laget kaffe uten å ha dårlig samvittighet.

God stressfri romjul, og med de beste ønsker om et magisk nyttår – når den tid kommer.