Vi har alle vært der. Latt oss rive med i kaoset. Stått med ansiktet langt nede i en eller annen kasse stappfull av rester i håp om å finne noe som kan gjøre akkurat den dagen litt bedre, mens januarvinden uler utenfor og snøen fyker rundt og minner oss om at det er evig lenge igjen til våren. Så finner vi kanskje noe som kan minne om et eller annet vi ønsket oss for et halvt år siden. På impuls napper vi det opp av kassen, strener av sted, trekker kortet og tar det med oss hjem.

Vel hjemme prøver vi det på. Ok, så er det litt feil størrelse, men det går jo fint, det var jo så billig. Vi napper av prislappen og presser impulskjøpet inn i skapet.

 

Årets beste tilbehørssalg er hos YME.

Ikke se etter akkurat nå, se etter det tidløse. Du vet, det som alltid blir liggende ytterst i skapet og du blir lei deg når ligger til vask.
LARA

Det første som møter deg i enhver butikk i disse dager er ordet «salg.» Fristelsen er simpelthen overalt. Pengene du kanskje fikk til jul, eller siste rest av desemberlønnen brenner i lomma. Naturlig nok.

Salget er et vennlig faktum. Muligheten til å skaffe seg noen nye garderobeskatter til nedsatt pris.

Men, hva bør du se etter?

 

Save the Duck får du hos LARA.

– Salg er fint når du finner noe du vet du kommer til å bruke i lang tid fremover. I dagens forbrukersamfunn synes vi det er ekstra fint å kunne hjelpe kundene våre med å finne frem til nettopp de tidløse plaggene i god kvalitet, fremfor å øse ut det motsatte. Salg er fint når det er bevissthet rundt kjøpene, mener Tine hos LARA.

Hun trekker frem jakkene fra Save the Duck som en sikker salgsvinner. Save the Duck er perfekt for det nordiske klimaet, men uten dun, og miljøvennlig produsert. I tillegg er kasjmir klassikeren som aldri dør. For Trine handler det om et bevisst forhold til både forbruk og kvalitet.

– Det er jo alltid hyggelig å kunne ta et standpunkt som forbruker samtidig som du kan få kvalitet til nedsatt pris.

Lekre salgskupp hos Kiman Woman.

Våg og lek med materialer og mønster når du salgsshopper.
Kiman Woman

Hos Kiman Woman er lekenhet et viktig stikkord når det gjelder januarsalget. En ellers svært mørk årstid kan enkelt lyses opp av et sprekt mønster eller drømmejakka du har siklet etter hele høsten.

– Det er alltid hyggelig når kundene våre finner plagg de har ønsket seg i flere måneder til nedsatt pris i sin størrelse. De blir så happy!

Skanvinaviske merker som arnie says, Baum und Pferdgarten og Gestuz er alltid populært. Såkalt «carry-overs» (modeller som er med fra én sesong til en annen), er en typisk ting som folk leter etter hos Kiman Woman.

– Noen av merkene våre har et par skikkelig gode favoritter som folk gjerne kjøper i flere farger og sesong etter sesong. Når disse kommer på salg blir det ofte fort tomt!