Vi kan ikke påstå at vinteren er over etter siste ukes massive snøfall i Osloregionen, og du koser deg nok fortsatt med ullsokker og pledd når mørket faller på. Selv om gradestokken fortsatt er på minussiden er vårkolleksjonene presentert og flere nyheter er allerede ute i våre butikker. Vi har derfor samlet de tre største trendene til deg slik at du har full oversikt før vårshoppingen på Paleet.

Marc Jacobs, Balenciaga, Kenzo

THE SWINGING SIXITIES

I år kan du virkelig gå bananas med store mønstre, større ermer og duse sommerfarger. The swinging sixities er tilbake i motehusene og mange av kolleksjonene er fulle av fargerike blomsterprints, pasteller og store ermer. Feminine, lekne og sommerlige plagg gir deg muligheten til å kle deg komfortabelt med snert.

Moschino Catwalk

Moschino under moteuken i Paris.

BLOMSTERPIKEN

Som vi så under moteuken i Paris følger blomster oss langt inn i sommerhalvåret. Vårkolleksjonen fra Cambio har mange sommerlige bukser med blomsterprints og by TiMo har allerede et stort utvalg av vårens kjoler og bluser. Det er sommerlig, fresht og ikke minst fargerikt.

Topp fra Lala Berlin/YME, 2.999 – Kjole fra Riccovero, 1.699 – Kjole fra Diane Von Furstenberg/YME, 5.999 – Kjole fra Riccovero, 2.199 – Kjole fra Diane Von Furstenberg/YME, 3.999 – Kjole fra Baum unt Pferdgarten/Kiman Woman

Topp fra Lala Berlin/YME, 2.999 – Kjole fra Riccovero, 1.699 – Kjole fra Diane Von Furstenberg/YME, 5.999 – Kjole fra Riccovero, 2.199 – Kjole fra Diane Von Furstenberg/YME, 3.999 – Kjole fra Baum unt Pferdgarten/Kiman Woman

STORE ERMER

Fra klokkeformede ermer ser vi nå at de fleste kolleksjoner viser innslag av trompet-ermene. Det er feminint og gir selv de enkleste plagg en snert av fest. Denne detaljen krydrer selv den strammeste kontorlooken og passer perfekt som en feminin detalj i hverdagen.

Kjole fra by TiMo, 2.599 – Topp fra by TiMo, 1.799 – Bluse fra by TiMo, 1.800 – Kjole fra by TiMo, 2.199

VANILLA SKY

Sukkerspinn og vanilje, himmelblått og lavendel. Endelig er pastell tilbake. De kommer på moten med noen få års mellomrom og pudderrosa, fersken, lyseblått og –grønt går igjen i alle kolleksjonene vi har tittet på.

JackieKennedyPastels

Dronningen av pastell, Jackie Kennedy.

Dronningen av pastell: Et av sekstitallets største ikoner, Jackie Kennedy, var en av it-jentene som førte pastell inn i tidsepoken.

Genser fra Riccovero, 1.499 – Kjole fra Riccovero, 1.999 – Jakke fra 2ND DAY/Kiman Woman, 2.800 – Bukse fra Lala Berlin/YME, 1.499 – Genser fra Riccovero, 899

Genser fra Riccovero, 1.499 – Kjole fra Riccovero, 1.999 – Jakke fra 2ND DAY/Kiman Woman, 2.800 – Bukse fra Lala Berlin/YME, 1.499 – Genser fra Riccovero, 899