Foto: by TiMo

Moderne romanse og tidløs skreddersøm.

Romantikkens mester

Siden by TiMo så dagens lys i 2004 har Tine Mollatt blitt selve definisjonen på feminine kjoler og blomsterprint. Med en chic tilnærming til den norske kvinnen setter den norske designeren farge på tilværelsen med en akkurat passe stor dose hverdagsromantikk og more-is-more tankegang.

Kolleksjonene er vintage-inspirert og designet med ærlighet, bevissthet og strenge krav til kvalitet i hvert eneste plagg.

 

Kjoler, strikk og hverdagsromantikk hos by TiMo.

Også denne gangen velger by TiMo å vise sin nyeste kolleksjon på ærverdige Theatercafeen, og mens vi venter på høstens romantikk gleder vi oss over å finne vårens favorittkjole til nedsatt pris. Det er jo tross alt aldri for tidlig å drømme om bar asfalt, lukten av markblomster og støvete lys over hovedstaden.

Foto: IBEN

Tomboy-feber

Fra blomstereng til urban kjærlighet. Norske IBEN er sterk, fri og leken. Merket er bygget på en kommersiell filosofi og tilpasset en moderne kvinne med mange baller i luften.

Forrige kolleksjon ble vist ved Deichmanske bibliotek til stor jubel fra både presse og influencere. Denne gangen beveger IBEN seg fra bøkenes hjemsted til Oslo’s hovedåre, nærmere bestemt i Nedre gate 7 like ved Akerselva.

Akkurat nå er vi fremdeles totalt forelsket i de enkle hverdagskjolene som passer like godt til sneakers som støvletter, den tunge, mørkeblå fløyelen og kåpene i oversized snitt. Og det beste av alt?

Høstens kolleksjon henger til nedsatt pris og venter på deg.

 

IBEN finner du hos Kiman Woman.

Den typiske IBEN-jenta er selvstendig. Hun er en ambisiøs, uanstrengt kul og moderne tomboy.
Iben

Modellen Helene Hammer i FWSS. Foto: Ida Bjørvik

FWSS er skapt med attitude og edge inspirert av den dynamiske energien som gjør Oslo så ufattelig unik.

Foto: FWSS

Kompromissløst Skandinavisk

I 2012 bestemte en liten gruppe kreative sjeler seg for å skrive norsk motehistorie. 2012 er året Fall Winter Spring Summer begynte å lage konseptuelle kolleksjoner for kvalitetsbevisste damer som liker å lage sine egne regler.

Merket har siden oppstarten høstet stor applaus for sin tilnærming til mote, hvor trofasthet til egen filosofi vinner over sesongbaserte trender. FWSS er et av merkene som virkelig har bidratt til å sette norsk mote på det skandinaviske motekartet.

Sterke primærfarger og en enkel minimalisme preget forrige sesong, med vinterlige pasteller som fristende godteri. Materialmiks og bredde kjennetegner kolleksjonene, og leken eleganse er noe vi gleder oss til å se enda mer fra når høsten blir vist på catwalken under Oslo Runway.

 

Sukkertøy fra FWSS finner du hos YME