All you need is love, sang The Beatles i 1967. Nå, flere tiår senere hører vi fremdeles akkurat de ordene, den setningen i ekko. Og det er jo sant, hva er vi egentlig uten kjærlighet?

Ingenting, ville de fleste svart ganske konstant. De aller fleste er under oppfatning av at vi ikke er noe uten kjærlighet. The Beatles hadde rett. Det er når vi skal definere hva kjærlighet er det blir vanskelig.

Få ting er så allmenn kjent og så subjektivt som definisjonen av verdens kanskje mest brukte, fineste, tristeste og vanskeligste ord.

Ikke kast tomme lys fra Voluspa/Cornelias Hus. De kan nemlig enkelt gjøres om til en blomsterkrukke full av LOVE.

I februar henger ordet kjærlighet løst. Vi skal innrømme at mye av årsaken er merkedager vi i retail-bransjen har bidratt til å skape blest rundt – morsdag og Valentines Day.

Kort, blomster, sjokolade, tegninger, parfyme. Det er den enkle delen. Å gi noen oppmerksomheten du mener de fortjener, bare for å være akkurat den de er, kan jo unektelig sies å være en fin ting å gjøre.

 

Gifteringer fra Gullsmed Heyerdahl - T-skjorte fra Comme des Garcons/SVEAN - Body fra Det Lille Under - Armbånd fra SVEAN - Veske fra Marni/YME - Kåpe fra 2nd DAY/Kiman Woman - Charms fra Pandora - Skinnbukse fra Helmut Lang/YME - Truse fra Love Stories/YME - Sko fra Stine Goya/SVEAN - Duflys fra Voluspa/Cornelias Hus

Alt er LOVE på Paleet i februar. Vi ser på det som et påskudd til litt hverdagsromantikk, som forhåpentligvis vekker oss alle fra en rutinemessig tralt, hvor lange samtaler er byttet ut med scrolling på Instagram, og sexy undertøy med en sliten pysjbukse…

Rekk opp hånden de som kjenner seg igjen. Kapittelet «happily ever after» forsvinner ofte i logistikk, hverdagslige rutiner og tendensen til å kanskje ta hverandre litt for gitt. Og vi snakker ikke bare om kjærestepar. Vi snakker om mammaer og pappaer, søsken, venner, kolleger og besteforeldre. Vi snakker om å smile til en fremmed på trikken fordi hun eller han ser trist ut. Vi snakker om å hjelpe en annen over veien, og om å ringe en du bryr deg om bare for å le av noe du vet dere begge kommer til å le av.

Bjarne Melgaard bok, YME - Comme des Garcons parfyme, YME - Blomster fra Floriss - Ringer fra Rikke Harsheim/Gullsmed Heyerdahl - Genser fra Riccovero

Vi ser på det som et påskudd til litt hverdagsromantikk, som forhåpentligvis vekker oss alle fra en rutinemessig tralt...

Vi har ikke tenkt til å forsøke å definere den. Kjærligheten er subjektiv og kommer i utallige former. Den er håndfast og udefinerbar, fra kort til livslang, og fra lidenskapelig til vennskapelig. Men, det vi har tenkt til er å dele våre beste historier og tips med dere. Hele veien gjennom den lille måneden vi kaller for LOVE.

Og forhåpentligvis har dere lyst til å dele deres beste kjærlighetshistorier med oss også?