Storbritannias store kjolehemmelighet avsløres ikke før i mai, men sjansen er stor for at mange norske brudekjoler blir Markle-etterligninger i år. Mens vi venter på avsløringen, finner du kjoler og tilbehør for enhver smak og anledning hos oss. Gjør bryllupet ditt til ditt eget – alt er lov når kjærligheten skal feires.

Romantikk med edge

Hva gjelder bryllupstrender, er det motsetninger som går side om side opp mot alteret i år: Maskuline linjer og feminine detaljer hånd i hånd. Arranger for eksempel festen i et industrielt lokale og bland stramme metaller med myke fargetoner og markblomster. La deg inspirere av de ekstravagante blomsteroppsatsene til familien Kardashian, som hele vegger med roser i duse farger, eller gå for noe mer rustikt og tilfeldig sammensatt.

Floriss har et fargerikt utvalg av buketter og blomsteroppsatser til den store dagen.

Naken kjærlighet
En naturlig makeup med fokus på glød og friskhet går aldri av moten og passer fint til både tradisjonelle og spenstigere kjoler. Riktig sminke bringer den indre din gløden ut og lar den fanges på bildene fra den store dagen.

God hudpleie legger grunnlaget for all glød. L:A Bruket har alt både du og den kommende ektefellen din trenger til forberedelsene på hjemmespaet.

Hos KICKS får alt du trenger til en naturlig glow: Diorskin Nude Air Luminizer, Guerlain Météorites compact powder, lysreflekterende Guerlain Météorites Perles de Poudre, Dior Addict Lip Glow og Lip Maximizer.

Undertøysvidunder fra Gatina og La Perla hos Det Lille Under for både bryllupet, bryllupsreisen eller bare en romantisk hverdag.

Feire kjærligheten med sko og vesker fra Enzo Poli.

Regler er til for å lekes med

Det kan være vanskelig å finne den riktige kjolen, men hos oss har du mange valgmuligheter – enten du er gjest eller brud som ønsker deg en utradisjonell, mer trendy kjole. Legg alle de uskrevne reglene til side, det viktigste er at du kler deg etter brudeparets ønsker. Regler er til for å lekes med, men husk at kjolen skal være lang hvis det står galla på invitasjonen og kan være kort hvis dresskoden er mørk dress.

Cornelias Hus har luftige, vakre kjoler for romantiske sommerbryllup.

Mange valgmuligheter hos YME.

Blått passer både i vinter- og sommerbryllup.

Kjoler med romantiske blomstermønstre er sikre bryllupsvinnere.

Uansett hva du som brud eller gjest velger å kle deg i, sminke deg eller pynte med, har vi alt du trenger for å feire kjærligheten. Er du klar for livets beste fest?