Påskeharen har kommet til Lindt.

Om bare noen dager deles byen vår i tre. Puddersnø og langrennsspor konkurrerer mot hvite strender, tørr asfalt og take away-kaffe på Instagram. Vi snakker selvfølgelig om påskeferien.

 

Solkrem fra La Roche Posay/Vitusapotek, blomster fra Floriss

Husk solbeskyttelse både på fjellet og i byen! Vichy fra Vitusapotek.

Fjellreven

Solfaktor i solveggen, påskerenn med familien, lammestek og afterski. Raske briller og trange slalomstøvler. Støle lår, quiz og appelsiner. Påsken i fjellet byr på tradisjon og frisk luft også i år.

At det er kø ut av byen på vei til påskedrømmen bryr du deg pent lite om. Du bare vatter opp afterski-lista på Spotify, binder ullgenseren rundt livet, plasserer solbrillene på nesa og freser av sted. Vel fremme på hytta kribler det i magen, og på vei opp i stolheisen tar du påskens første selfie med strålende sol og nypreppa løype i bakgrunnen.

I løpet av ferien er både vær og humør optimalt. Du bruker hele kroppen i skisporet og lander fornøyd og sliten foran peisen på kveldstid. Bøker, vin og godt selskap forenes med mykt ullundertøy døgnet rundt og røde roser i kinnene.

Ahhh, det er få ting som er så norsk og så deilig som den norske fjellheimen.

Devold har all ullen du trenger til påskefjellet.

Bruk tiden på de beste historiene i påsken. Bøker fra Tanum.

Strandløven

Der noen av oss ikke kan få nok av snø og kakao emigrerer stadig flere til varmere strøk i påsken. Sand mellom tærne, paraplydrinker og bølgebilder uten filter står i fokus, mens saltvannshåret danser i sval bris.

Ferien ble bestilt midt i vinterdepresjonen. På nettet, så klart. Vinterblek hud treffer solstrålene allerede på vei ut av flyplassen, og følelsen av å skru på air condition i bilen er ubeskrivelig deilig. På hotellet vrenger du deg ut av alle vinterens spor og du lenker deg fast til en solseng og blir der helt til du må vende nesen hjem igjen.

Bikinisesongen er i gang hos Det Lille Under.

Påskehåret blir finest med produkter fra Adam & Eva.

Denimdyret

La oss ikke glemme byen vår. Oslo. Vårlyset har såvidt begynt å slippes inn, og folk begynner å finne frem pledd og drikke kaffen sin ute. Vi myser mot sola og angrer på at vi glemte å ta med solbriller.

Dunjakka henges inn i skapet og vi trosser oss gjennom kalde kvelder i vårens nye denimjakke. Nok er nok, nå skal det være vår.

Når vi ikke lufter hvite såler mot nyfeiet asfalt innser vi at det er på tide med årets vårrengjøring hjemme. Vi vasker til og med vinduene i et desperat forsøk på å slippe inn mest mulig lys. Vi kjøper nye planter på vei fra en sen lunsj med gode venner, går på minst fem impulskjøp av t-skjorter og tar oss tid til å gjøre alt vi ellers aldri gjør i vår egen by.

Asfaltpåsken er slett ikke verst, den heller.

Sett fra Second Female/Kiman Woman, jakke fra Iben/Kiman Woman, øredobber fra Miss Mathisen/Bitte Kai Rand, kaktus fra Floriss

Sko fra pair/LARA, lakris og blomster fra Floriss